Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Game-over

aktív tag

válasz medvegy #18420 üzenetére

Kivittem reptetni felénk az egyik hiper mellé, ahol volt elég hely is, meg a dunapart is közel van, hogy akkor azt felvesszük.

Felfelé oké a dolog, felment jó magasra, de lefelé már nem nagyon akart jönni, én meg úgy tudtam/tudom, hogy ha kikapcsolom a motorokat, akkor ez nem áll helyre, mint az X5C, úgyhogy csak alacsony gázzal jöttem lefelé, de közben elsodorta a szél, és sajnos közben lett egy jelvesztése olyan 5-6 másodpercig, ami arra elég volt, hogy elkezdjen zuhanni, és mikor bekapcsoltak a motorok, másik irányba állt át, de olyan magasan és távol volt már, hogy én nem láttam az irányváltást (utólag felvételről derült ki), majd egy felüljáró felett átment, és én rossz oldalán voltam a felüljárónak, úgyhogy lebegett a túloldalt, de inkább leraktam, minthogy még messzebb menjen.

Szóval csak nagyjából tudtam, hogy hova szállt le, de az szántás melletti 1-1,5 m-es gazt jelentett, és ott mire megtaláltuk......

Csak simán gyalog mentünk, a motorok nem kapcsoltak be, így esély sem volt másképp megtalálni.
    (Tudom, kellene csipogó, amit már hónapok óta megrendeltem, de én semmit nem kapok meg mostanában :W )

Tanulság (nekem): ha túl magasra akarok menni, mindenképp gps-es quadcopter fog kelleni (ezért is adom el, mert így nekem használhatatlan)

Új hozzászólás Aktív témák