- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Game-over
aktív tag
válasz
medvegy #18420 üzenetére
Kivittem reptetni felénk az egyik hiper mellé, ahol volt elég hely is, meg a dunapart is közel van, hogy akkor azt felvesszük.
Felfelé oké a dolog, felment jó magasra, de lefelé már nem nagyon akart jönni, én meg úgy tudtam/tudom, hogy ha kikapcsolom a motorokat, akkor ez nem áll helyre, mint az X5C, úgyhogy csak alacsony gázzal jöttem lefelé, de közben elsodorta a szél, és sajnos közben lett egy jelvesztése olyan 5-6 másodpercig, ami arra elég volt, hogy elkezdjen zuhanni, és mikor bekapcsoltak a motorok, másik irányba állt át, de olyan magasan és távol volt már, hogy én nem láttam az irányváltást (utólag felvételről derült ki), majd egy felüljáró felett átment, és én rossz oldalán voltam a felüljárónak, úgyhogy lebegett a túloldalt, de inkább leraktam, minthogy még messzebb menjen.
Szóval csak nagyjából tudtam, hogy hova szállt le, de az szántás melletti 1-1,5 m-es gazt jelentett, és ott mire megtaláltuk......
Csak simán gyalog mentünk, a motorok nem kapcsoltak be, így esély sem volt másképp megtalálni.
(Tudom, kellene csipogó, amit már hónapok óta megrendeltem, de én semmit nem kapok meg mostanában)
Tanulság (nekem): ha túl magasra akarok menni, mindenképp gps-es quadcopter fog kelleni (ezért is adom el, mert így nekem használhatatlan)
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Jövedelem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- OpenWRT topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Eladó bontatlan LTT Noctua barna csavarhúzó
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest