- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thrawn
félisten
Hümm, HD textúrák a láthatáron: Link
Nagyon bejön ez a játék!
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Thrawn
félisten
válasz - = Zk = - #1282 üzenetére
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Thrawn
félisten
válasz - = Zk = - #1284 üzenetére
Nem tudok róla
A fellelhető ajándék "guide" is fura így, hogy a játék magyar de a leírás meg angol
-
Thrawn
félisten
Denerimben voltam már, három piacot ki is pucoltam a gonosz fosztogató banditáktól, de ennyi.
Eddig minden népet sikerült beszervezni ahol jártam, Arlt meggyógyítottam, a hegyen alvó sárkányt is felkürtöltem/levágtam, csak a törpéknél nem jártam még.
Csapattagokból nem vettem fel mindenkit, Morrighan, Allister, Leliana, Wynn, a gólem és a kutya közül válogathatok. 99%-ban Morrigan (támadó varázslatok), Wynn (támadó és gyógyító varázslatok) és a gólem (na vajon mit csinálhat ) jön velem, én meg jó pagonyelfhez illően nyilazom az ellent. Ezzel a felállással nemigen volt még gondom sehol.
Köszi a tippeket!
b-type: Köszi!
A páncélos questet felvettem már és be is gyűjtöttem a pikkelyeket. Nem tudom milyen páncélt lehet belőle készíttetni, de a 'használt' csapattagok közül max én tudnám felvenni Ellenben találtam magamnak egy (szerintem) elég jó óelf páncélt, nem biztos, hogy le akarom/fogom cserélni.
Morrighan nagyon szeretné, ha elmennénk kicsinálni Flemeth-et a vén testrabló banyát, azt lehet megejtem még a törpék előtt
-
Thrawn
félisten
No, sikeresen a végére értem, de amint lesz egy kis időm újra fogom kezdeni
Már csak azt kellene kitalálni, hogy mivel induljak neki FereldennekDifferent songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Thrawn
félisten
-
Thrawn
félisten
válasz animatrix11 #2179 üzenetére
Fagyaszd le, bénítsd meg, lassítsd le ahogy csak tudod. Aztán futás
(A többiekkel üsd ahol éred.)Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Thrawn
félisten
Öööö, he?
Hiszen pont így oldották meg
Csata után (ha maradt legalább 1 túlélő) úgyis felkelnek (mintha csak elájultak volna), ráadásul még valami mínuszt is kapnak valamelyik tulajdonságukra.Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Thrawn
félisten
Ha van még a közelben ellen akkor nem kelnek fel, ha nincs akkor viszont mindig, fokozattól függetlenül.
Rossi: Ezzel a kiegészítéssel pláne elvesztettem a fonalat, nem értem mi még a gond
[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
Szóval ha halálfej helyett egy nagy piros 'X' jelent volna meg a karakterek helyén az már jó lenne? A berongyolással mindig para van, egy (pláne kettő) csapattag kiesése már okozhat komoly gondokat, könnyedén magával ránthatja a többit is.
Ha felkeltek a/az elájult, harcképtelen, halott, stb csapattagok nem úszod meg táborozás vagy gyógycsomag nélkül. Ilyenkor mindig beszednek valami sérülést amit meg kell (illetve nem árt) meggyógyítani.
Mindenesetre fura, hogy relatíve elég sok embert zavar ez a "meghaltak, de mégse" jelenség, viszont ez egy játék. Egy csapattag ideiglenes elvesztését nem úszod meg bünti nélkül, mert táborozni kell vagy gyógycsomagot fogyasztani vagy gyógyító varázslatot kell alkalmazni. Ha pedig minden kötél szakad akkor ott van Wynn, ő tud feltámasztani csata közben is.
-
Thrawn
félisten
Ne támaszkodj kizárólag a beállított taktikára!
Sok esetben tényleg hasznos, de a keményebb csatáknál (ha kell) szépen egyesével kiosztom mindenkinek mit csináljon, nem bízom a gépre. Így elkerülhetőek az efféle bosszúságok.Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Thrawn
félisten
Ahogy errefelé mondani szokás, hinni a templomban kell
A legtöbb helyzetben tényleg elég a részletesen beállított taktika, de én szeretem időnként a saját szám íze szerint használni a karaktereimet és a képességeiket. Egyelőre még hatásosabb vagyok mint a gépi AIDifferent songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Thrawn
félisten
válasz animatrix11 #2232 üzenetére
Az ajándékot inventoryból húzhatod rá a kiszemelt karakterre, rúnákat fegyverbe pakolni a törpe srác tud a táborban.
-
Thrawn
félisten
válasz leviske #2285 üzenetére
Lehet szélsőségesen látják, de azért valahol igazuk van
Nézőponttól függetlenül nekem bejött a DAO, de ugyanúgy tetszett pl az Icewind Dale sorozat is.Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Thrawn
félisten
válasz Whitedragon. #3198 üzenetére
Csinálj egy mentést és próbáld ki az összes variációt
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest