- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kidus
őstag
Beszelgetni kell veluk sokat, amint a reputation eleg magas, elkezdenek beszelni a szemelyes dolgaikrol.
Ez meg a szemelyes kuldetesek mellett azert is jo, mert kapnak bonuszt a kepessegeikre.
Adhatsz nekik ajandekot is, mindenkinek van szemelyre szolo ajandeka eleg sok, amivel fel tudod tunkolni a pontokat.Nekem hihetetlen mod bejott a game, utoljara a Diablo hangulata fogott meg ennyire, mint ez.
Assuming Control
-
Kidus
őstag
válasz RexpecT #1328 üzenetére
Nagyon-nagyon egyszeru, pont olyan, amit konnyu megszokni, es kezre is all.
Nem ugy mint a Resident Evil, uuuutaaaltam, nem is fejeztem be, az utolso csatanal kivereztem ketszer, aztan meguntam, azota ott figyel a polcon.
1327:
A landsmeet utan mar nem nagyon tudsz mozogni, az elfekhez viszont menni kell meg a landsmeet elott, hogy tamogatast szerezz. Beszelj Arl Eamon-nel, o fogja mondani majd, meg a csajt is fel kell kapnod Loghain hazabol ugye.Assuming Control
-
Kidus
őstag
válasz RexpecT #1331 üzenetére
Ezek a magyar nevek
Poenbol megvennem, biztos jokat rohognek rajta. Egesz mas lehet az egesz hangulata ugy.
Bar igy is jokat rohogok, annyi hulyeseget beszelnek ossze
Volt mar hogy mentem az uton a karakterekkel, es meg kellett allnom, mert raborultam az asztalra a rohogestolAssuming Control
-
Kidus
őstag
Igen, ertettem mirol beszelsz.
A landsmeet-hez kell tamogatas, nem a Dalish-ekrol beszeltem en sem.
Ha kimesz a varbol ugyanugy megvan a csapat, csak beszelj Eamon-nal es akkor beengednek az elfekhez.
Ha mar landsmeet van akkor elk*rtad. De nem tudom egyaltalan az elfes resz kihagyasaval eljutsz-e oda, eleg fontos resz.[ Szerkesztve ]
Assuming Control
-
Kidus
őstag
A vegehez?
Minden fo kuldetes mas nepet szerez meg neked, ezek a szovetsegesek segitenek vegul a csataban.
Emberek, magusok/templarok, elfek/verfarkasok, torpek.
Amikor mar mind megvan, akkor mesz Denerimbe, es meg ott is van egy fo kuldetesvonal.
Utana van a fo csata.
Te ezen belul hol vagy?Amugy ott van a quest ablak, ott minden le van irva, kulon szedve szepen hogy mi a blight-tal kapcsolatos soron kovetkezo kuldetes, helyekre lebontva, illetve csapattagokra vonatkozoan is.
Assuming Control
-
Kidus
őstag
Azt hiszem en a konzolon kimaradok ebbol a magyar verzios mokabol
Assuming Control
-
Kidus
őstag
Tan kicsit spoiler, bar nem tudom szamit-e
Denerimbe barmikor mehetsz, vannak ott mas questek is, de ha mar meggyogyitottad az Arl-t, es landsmeet questek vannak, akkor elotte mindenkepp csinald meg a torpes reszt.
( Ott, ha magas a persuade skilled, meg egy extra csapatot is kapsz a vegso csatahoz. )Landsmeet utan mar egyik nephez sem tudsz menni ugy tudom, elotte kell menni mindenhova mashova.
Utoljara az elfeket es embereket jo hagyni, a magusokat es torpeket elore, mert 2 csapattagot is ott szerzel. Tan a torpes resz egy fokkal konnyebb, viszont a magusoknal a fade-ben sok pluszt kapsz a karakteredre. Kinek mi a fontosabb
Nem is beszelve arrol, hogy ahhoz hogy megments Redcliffe-nel mindenkit, szukseged van a magusokra. Meg lehet csinalni anelkul is, viszont valaki mehhal.
Szoval utoljara Redcliffe es elfek ( Wynne-nek van is az elfeknel szemelyes quest-je, jo ha mar akkor veled van es joban vagytok ), en igy csinalnam.[ Szerkesztve ]
Assuming Control
-
Kidus
őstag
Pancelnal arra erdemes figyelni, hogy mindket alkalommal fizess extrat neki a drake armorert, es akkor a dragon armor jobb lesz.
Ha Allistar a csapatban van, neki tokeletes egy heavy plate, en mondjuk warrior vagyok, en magamra tettem, de lehet 3 fele kozul valasztani, a medium armor se rossz vegulis, azt meg egy rogue is elbirja.Assuming Control
-
Kidus
őstag
válasz kenesei1982 #1380 üzenetére
Ugy nezem sima.
Mas:
Fel tudom magam aldozni valahogyan a vegen, ha ez a barom szerelmes belem?
Mar csak az lenne hatra, de nem engedi, mar haromszor meghalt helyettem akarmit mondok neki.
Esetleg mas dialog valasztassal? Vagy dobjam ki a sarkany elott?szerk:
Kozben rajottem, a kapunal kell hagyni.
Mehetek megint vegig a tomegen[ Szerkesztve ]
Assuming Control
-
Kidus
őstag
válasz kenesei1982 #1387 üzenetére
dlc utana is mehet, kb mast nem is tudsz csinalni, csak azt.
En ugye a dlc-ket megcsinaltam mar jo elore, igy a jatek vege utan csak annyit tudok tenni, hogy kezdem elorolAssuming Control
-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
válasz Ghostface #1409 üzenetére
Kozelharcos teljesen megfelel, csak Wynne nagyon kell.
En eddig mindig vittem, es vegig csak vele foglalkoztam.
Neha mikor lekuszik a hp, es a magusnak nincs manaja, megitatok veluk egy potiont, de amugy csak gyogyitok ezerrel, meg par tamado varazslat.
Fel ora, de megvan szepen.Kozelharcnal arra is figyelni kell, hogy ne kapjon be senkit a sarkany, en is csak oldalrol mentem neki ( bar a masiknak, a fosarkanynak, ott nem kellett annyira a magusra koncentralni mar ).
Ha bekap, eleg keves esellyel marad eletben a tag.
Wynne viszont ugye tud feltamasztani is, nagyon hasznos ha ott van, nekem mindig jol jon.Egyszer vittem ijaszt is, de keservesen sokaig tartott kinyirni a dogot, es sokat kellett gyogyitgatni.
Assuming Control
-
Kidus
őstag
Spoiler
Huha, sok minden lehet
Lehet Alistair egyedul kiraly.
Lehet Alistair Anoraval.
Attol fuggoen, hogy Alistair egyeniseget megvaltoztattad vagy sem, lehet meg:
Elvesz teged ha no vagy, es ketten uralkodtok.
Lehet csak Anora.
Lehetsz te AnoravalMinden attol fugg, milyen a kapcsolatotok, ferfi vagy no a karaktered, kinyirod Loghain-t vagy sem, meg attol is, ki oli meg ha megolitek.
Peldaul ha Alistair oli meg, Anora nem veszi el az apja gyilkosat.
Ha te olod meg, teged nem vesz el.
Ha eletben hagyod, akkor viszont Alistair ( bar a tronra rasegitheted ugyis ) elhagyja a csapatot es baromira merges lesz.Assuming Control
-
Kidus
őstag
válasz Vistaboy #1417 üzenetére
Az a baj ezekkel a dlc dolgokkal, hogy mindig olyan hamar vege van
A fovonal is lehetett volna hosszabb, tudom telhetetlenseg reszemrol, igy is eleg sokaig tart a jatek ha megcsinalsz mindent amit lehet, de akkor is tul rovid.
Ez olyan mint a Gyuruk Ura konyv. Ranezesre sulyzonak is jo, a vegen meg huzod a szad, hogy keves volt....[ Szerkesztve ]
Assuming Control
-
Kidus
őstag
válasz GypsFulvus2 #1423 üzenetére
En mindig feltoltam 100%-ra, amilyen gyorsan csak lehetett.
Akkor is, mikor ferfi karakterem volt.Amugy az a "normalis", ha kinyirjatok. Megerdemli a rohadek.
Meg lehet tenni hogy nem, de ha jol tudom, ha nincs eleg befolyasod Alistair-re, akkor vagy megoli, vagy legalabbis megprobalja megtamadni.
Ha nagyon joban vagytok, azt teszi amit kersz, de eszelos merges lesz.
Ha igy van es kilepett a csapatbol, a Landsmeet utan meg lehet vele beszelni.
En ezt akkor csinaltam, mikor ferfi karakterem volt, utana megkerestem, es leuvoltotte a hajam
De aztan a vegere megnyugodott. Foleg mivel Loghain-nel nyirattam ki a sarkanyt es nem volt ritualAssuming Control
-
Kidus
őstag
válasz Ghostface #1437 üzenetére
Jaj ne is mondd, momentummal ugy vagdossa az ellenseget, mint a gep, orom nezni
Meg nem is volt olyan karakterem, ami ne dual fegyveres lett volna.
Csak a lama magus, amivel tegnap elkezdtem.... de az se sokaig, amint arcane warrior lesz belole, kezebe adok 2 fegyvert, mert nem birom nezni ezt a pongyolat meg faagat....Assuming Control
-
Kidus
őstag
válasz Habib[HUN] #1448 üzenetére
Nalam is magasan ez a harom a kedvenc, nalam a Kardok tengere volt az utolso, bar igazsag szerint kicsit osszevissza olvastam mar a vegefele.....
Nalam ott csuszott el, hogy Wulfgar ugye mehhalt, aztan visszajott, meg Drizzt szerelmi szalan, mar erosen faraszto volt az egesz nyujtasa konyveken keresztul.
Most jelentek meg ujak, valoszinuleg azokat is meg fogom venni, mert imadom ezt a vilagot, meg ha nem is olyan jok mint az elsok, foleg az emlitett elso harom.
Bar talan a masodik trilogiara is mondhatom, hogy meg elegge jo volt.Visszaterve a dupla fegyveres harcra, nalam nem sok koze van Drizzt-hez, en az eleganssagat szeretem, es azt, hogy megoldja a karddal vedest pajzs helyett.
Szeretem a mozdulatokat, a sebesseget, jo nezni egyszeruen, es mindekozben eleg korrekt a sebzes is.Pajzsosnak ott van Aladar, ketkezesnek meg Sten vagy a torpe. Ketkezesekkel egyenesen utalok jatszani, megoregszem amig utnek, arrebbsetal az ellenfel amig lendit
Alistair a pajzsos-kardos komboval egeszen hasznalhato, most peldaul hogy magusom van, inkabb ot hasznalom egyelore.
De a porgo-forgo duplafegyveres karakterek mindig levesznek a labamrolAssuming Control
-
Kidus
őstag
válasz Gothmog #1453 üzenetére
Ugyan, en megtehettem volna hogy 2 kardot teszek a kezebe, de egyszeruen nem jutottam el oda, nem talaltam olyan jo masodik kardot, mint amilyen jo a tor volt.
Egyetlen igazan jo kardot tudok felsorolni, a dlc-bol kapott Starfang vagy miahalal a neve, amit a kovacs csinal neked abbol a fembol, amit talalsz.
Amugy aranyos az a bejatszas mikor megtalalod, tiszta Herkules feelingmod: dualnal is van kor-sweep, ez kicsit megturbozva a fullos war cry-al, ott is repul mindenki
[ Szerkesztve ]
Assuming Control
-
Kidus
őstag
Kerdes:
Elvileg nekem meg kene lennie a Blood Dragon Armornak.
Kodot beutottem, elvileg van, gyakorlatilag nincs.
Hol kene neznem, keresnem?mod: rajottem, nem vette a kodot, ujra bepotyogtem, ma megvan.... Nem hiszem, hogy fogom hasznalni nagyon, bar egesz pofas
[ Szerkesztve ]
Assuming Control
-
Kidus
őstag
Kozben ezt talaltam
Assuming Control
-
Kidus
őstag
válasz GypsFulvus2 #1467 üzenetére
Van meg egy jo, amit a sarkany dob a tronteremben
Assuming Control
-
Kidus
őstag
válasz GypsFulvus2 #1470 üzenetére
SPOILER
Ejgen.
Orzamar tronterem.
Main hall-ban kozepen raallsz a lapra, hallanod kell kozben hogy gordulnek a kovek.
Masik 2 karakterrel: a tronterem egyik oldalan a fal mellett 2 nyil alaku lap van a padlon.
Azokra raallitod oket. Szinten ugyanaz a hang.
Negyedikkel a tronrol leveszed a konyvet.
Jon egy safrany, kinyirod, kardot dob, boldogsag[ Szerkesztve ]
Assuming Control
-
Kidus
őstag
válasz juhig12 #1474 üzenetére
Te a jatek elejerol beszelsz Lothering-ben?
Nekem ott sosem volt gondom meg, egyebkent a legizmosabbra menj ra mindenkivel, igyal potiont, benits ha tudsz, bar nem ertem, ezek nem tul erosek meg....
( Alistair pl. le tudja verni a labarol a fomokust, azzal probalkozhatsz )[ Szerkesztve ]
Assuming Control
-
Kidus
őstag
válasz DerStauner #1479 üzenetére
Mi az a sarkanyszolga?
Pontosan hol van ez?
Fort Drakon elott kozvetlen? Ahol a barrikadok vannak ijaszokkal, meg egy kis sarkany?Assuming Control
-
Kidus
őstag
válasz #70869248 #1487 üzenetére
En ezt a vallasos torpes dolgot egyszer le tudtam intezni azzal, hogy elkuldtem a francba, es aszonta, hogy "complete".
Aztan tobbet sosem, mindig annyit sikerul csak elerni, hogy aktiv quest lesz, hogy beszeljek a shapererrel. En meg nem beszelek, nem eroltetek torpekre human vallastMasik postra Alistair-nel:
Jo kis Superior Dragonbone armor, vagy a Juggernaut tokeletes is, valamelyiket a ketto kozul szoktam rapakolni, onnantol mindent bir
Bar onzo vagyok, dragonbone altalaban inkabb rajtamMasik:
Ballistat barki tud kezelni, en azzal turtam le a vegen a sarkanyt mikor atment a szigetre.
Volt hogy epp a magussal mentem oda, volt hogy elffel, torpe nem is volt nalam sosem.
Ha szepen egymas melle all a csapat a ballistahoz, hozzatok sem er a sarkany.
Vagy nalam ez bug, de mindig igy volt, csak ott allt es orditott de nem sebzett
Erdekes az is, hogy a konyv szerint a legjobb kozelharcos gardat erdemes behivni, hogy legyurd a sarkanyt, de nekem a magus csapat sokkal jobban bejott, eszrevehetoen gyorsabban adta meg magat a safrany.[ Szerkesztve ]
Assuming Control
-
Kidus
őstag
válasz Ghostface #1497 üzenetére
A sarkanytol jobbra levo ballistahoz alltam a csapattal.
Van tobb is, probald ki azt, ha ott is ut akkor nalam makos a game
Ajandek cheat
Bar volt hogy nem ballistaztam, akkor sem utott akkorat rajtam, csak a magusomon huzott le csikokat kemenyen.[ Szerkesztve ]
Assuming Control
-
Kidus
őstag
Megorulok ezektol a magyar nevektol.
Azt se tudom mirol van szoAssuming Control
-
Kidus
őstag
válasz Ghostface #1518 üzenetére
Mondom csak ugy lehet, ha te mesz.
Amugy jo a csapatban 2 magus, ha tamado vagy foleg, akkor Wynne, ha gyogyitasra gyurtal, akkor Morrigan.
Bar 2 tamado magus is kemeny, csak akkor potion-bol fogy sok.
Az en magusom most 17 korul van, arcane warrior, kemeny pancellal-karddal, fagyira gyurtam meg tuzre, meg gyogyitasra is. Erdekes lett, de jol mukodik. Nem is kell masik magus, tankokkal vonulokAssuming Control
-
Kidus
őstag
válasz kenesei1982 #1533 üzenetére
Nem ered el a dlc-ket akkor.
Konzolon tudom hogy akkor van ilyen, ha nem konnektalsz a serverre.
PC-n is gondolom kell, hogy online legyel....Assuming Control
-
-
Kidus
őstag
válasz Ghostface #1562 üzenetére
Meg ha Morrigan nem spirit healer, akkor jobb Wynne a group heal meg egyebek miatt....
Vagy mindketto, Morrigan jo tamado varazslatokat tud, mar ha ragyurt vele ugye....En nem foglalkoztam a csapokkal sokat, ratoltam mindenkit a BM-re, es heal egyfolytaban, meg mindenkinek korbetoltam a spec kepessegeit. Viszonylag jol jottem ki a vegen belole mindig, lyrium fogyott persze meg extra heal potion, de ez a legnehezebb boss fight szerintem, annyi a minimum.
Nalam a felallas mindig Wynne, Alistair, PC, negyedik meg vagy Liliana ijjal, vagy Morrigan ( bar nalam a PC majdnem mindig warrior, nem kellett egynel tobb kozelharcos mellem ).
Assuming Control
-
Kidus
őstag
válasz janos666 #1564 üzenetére
Spoiler
( Nem mintha szamitana itten mar )Ha meghagyod az ullot, akkor az utolso csatahoz golemeket kapsz.
Szerintem jobban jarsz ha Shale veled van....
Meg ugye mas a vege is a jateknak, bar meg sosem probaltam, de a vegen reszletezik hogyan alakul majd a tortenet miutan befejezted.Amugy ha jol tudom, akkor is meg lehet hagyni az ullot ha Branka ellen kuzdottel, csata utan meggondolod magad, legalabbis a parbeszed felajanlja a lehetoseget ( ezt sem probaltam ki, de elvileg a lehetoseg megvan ).
szerk: a szoket csak akkor tudod megfektetni ha szerelmes beled es nincs mellette mas. 100%-on kell legyen hogy felajanlja egyaltalan a dolgot, es baromi feltekeny. Lehet novel is csapni neki a szelet, en szorakoztam Zevrannal, egyutt voltam Alistair-rel, es mikor mar a csaj ugy gondolta, hogy lesz valami, egybol kerdore vont, mit kepzelek magamrol hogy massal is eszembe jut. Amugy nem eri meg, az a jelenet amit utana lerendez, en rosszul lettem.... bar ha kivancsi vagy ra hajra
szerk2:
Vannak jo parositasok, peldaul Alistair, Sten meg Morrigan. Mindketto oltja Alistairt megallas nelkul.
Vagy Alistair, Zevran meg Liliana, nekik is vannak jo dumaik egymas kozt.
Aztan Alistair meg a torpe, van feljebb egy link egy videora tolem, erdemes megnezni[ Szerkesztve ]
Assuming Control
-
Kidus
őstag
válasz Ghostface #1582 üzenetére
Max. xp-ert erdemes megolni, lehet vele alkudozni is.
Kinek mi jon be.
Felajanlja hogy hazudd azt a lanyanak, hogy megolted, odaadja a kulcsot, benne ugye a grimoire, meg varazslo tunika, de ha sarkanyt akarsz vagdosni fel oran at, akkor meg lehet olniAki meg eldobalja a drake/sarkanypikkelyeket, szentsegtoro
Viccen kivul, a legjobb deal, 3 armort lehet igy szerezni, es a harmadik konkretan mindig rajtam van a jatek vegen is.Assuming Control
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest