Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DevKiller

    senior tag

    Valaki fentebb kérdezte, hogy mennyire megbízható a térkép, lenne egy kis tapasztalatom ezzel kapcsolatban...

    Ahol lakunk nincs lefedettség, csak pont a mi házunknál van egy kék pont, és máshol nincsen. Na most, ez téves. Kimegyek a szomszéd háza elé (ott nincs, de mehetek a polgármesteri elé, vagy a templom elé, ott sincs) a térkép szerint, de ugyanakkor a telefonom mindig meg leli. Igaz csak 2G, de én beszéltem már róla, és jó minőségben sikerült hívást indítanom.

    A település másik részén a Sajó felől, levan fedve egy kis része a településnek. de csak sávokba. NEM VALÓS. Tegnap voltam haveromnál, hírét sem láttam a DIGI-nek, pedig ott full kék a lefedettségi térkép.

    Tanulság: Egy betelepített utca, előtte mögötte melette stb, nagyon felfogja az 1800 MHz-et. Ez a sáv észrevételem szerint nagyon nem bírja a falakat. Itt nálunk csak előttünk van ház, amúgy szabad rálátásunk van a sajóra, és mögötte van a leadó.

    Másik történet: Még suli közben, Az iskola 2. emeletén 3 csíkos 4G, az aulában(nem földalatt) Már csak GSM. A DIGI-nek nagyon nagy szüksége lenne más frekvenciára is, mivel ezzel sajnos sokra nem fog menni :/, Míg a másik 3 épít max 2 tornyot minden településre, addig a DIGI-nek kell vagy 5, hogy mindenütt jól müködjön.

    HONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)

Új hozzászólás Aktív témák