Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MrCsiT

    addikt

    válasz szabonagyur #35879 üzenetére

    Na, akkor szedjük szét ezt a hsz-t, mert a ferdítést nem tolerálom, én kérek elnézést:

    "Elmondták, hogy 2 évig tart a kedvezmény utána listaár" - épp az a baj, hogy nem mondták el. leírtam vagy 3x, csodálom, hogy egyszer sem értetted meg. Ne általánosíts, kérlek. Nekem elsőre átjön, ha mondanak valamit.

    "Nem olvastad el az ASZF-t vagy a szerződést? " - kérlek, idézd be az ASZF-ből, hol van leírva, hogy "soha többet kedvezmény igénybe vételére nem lesz módja", mert valahogy, ez a rész nekem kimaradt.

    "Esetleg örömödben, hogy mehetsz haza 500 Mbittel tölteni eszedbe sem jutott megkérdezni, hogy mi van a 2 év után" - mivel egy normális szolgáltatónál - lsd. összes telefon szolgáltató - triviális, hogy ha újabb hűséget kötsz, újabb kedvezményt kapsz, valóban nem kérdeztem meg. (hű, de nagyot vétettem, aztaa..) Nincs 500-as netem, sőt, 2 éve talán még nem is volt ilyen csomag.

    "Amúgy meg az ilyen "nekem nem mondta senki" jellegű hozzászólásokon csak röhögni tudok," - majd akkor röhögj, ha neked nem mondanak el valami fontosat, bár remélem, sokszor nem élsz át ilyet. :U

    "mindenhol van ilyen aki csak aláír és nem olvas semmit, aztán a végén sír." - elolvastam, amit adtak, de ebben az általam kifogásolt rész nem szerepelt.
    Sajnálom, de ez akkor is igaz, ha Te ezt nem vagy hajlandó elfogadni.

    Részemről amúgy peace :R , de az elvakultság az elég gázos tulajdonság, ha a semmit véded..

    Én itt fejeztem be, elfogadom a tényt, hogy hibáznak az emberek, talán, majd legközelebb elmondják.

    Csak azért hoztam fel a témát, hogy senki ne szaladjon abba bele, hogy esetleg 1 évet ír alá, miközben - jelenlegi állás szerint ugye - többé nem tud aláírni semmilyen kedvezményért hűséget.

    [ Szerkesztve ]

    "Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

Új hozzászólás Aktív témák