Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • konrada

    tag

    válasz B.attila #9566 üzenetére

    Szvsz. ilyen 2 tunerest nem fogsz kapni.
    ...viszont ha olyan tv-d van, amelyben nincs DVB-C, akkor az nem lehet akkora átmérőjű, hogy 2.-nak preferált műsort ne lehessen analógon elviselni, így azt tudod nézni a tv-n akkor is, ha a jobb minőséget igénylőt veszed is fel közben.

    Én egyébként Selteka-t használok, és bár tény, hogy média-lejátszó képessége korlátozott, ez leginkább csak annyiban problémás, hogy néhány speciális kódolást nem tud, azaz az elérhető médiafájlok alig 1-2%-át nem ismeri fel (mert tény, hogy sok tucatnyi kódolási forma van, de a megosztók általában azok közül alig néhányat használnak). Illetve ami miatt igazán kompromisszumos: a feliratozások olvasása....
    ...de szvsz. az akkor probléma, ha médialejátszóként arra akarod használni, hogy mindenevőként a legfrissebb filmeket, sorozatokat akarod nézni nyelvtudás nélkül.
    Ez esetben viszont olyan profi töltögető vagy, mihez még szinte a tv műsor felvevő képességre sincs szükség, hiszen a neten szinte minden fent van.

    ...persze mindez tőlem csak okoskodás, nem kell elfogadni, csak azért írom le, mert saját tapasztalatom az, hogy a 90 csatornából annyi felvenni érdemes műsor van, hogy azokból az idő hiányában több tucatnyi várakozik a HDD-n arra, hogy megnézzem, illetve a netről letöltött filmek hosszú sora is, egyszerűen azért mert az idő....
    Összegezve: nekem a Selteka tudása eddig bőven elég volt, és azt is csak onnan tudom, mit nem tud, hogy olyan tesztelő fájlokat is próbáltam, aminek a formátumára egyébként még nem volt szükségem. (Igaz, ezek között ott a feliratozás is.)

Új hozzászólás Aktív témák