Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Xero

    nagyúr

    válasz Morris #9464 üzenetére

    Nekem is ma sikerült szerezni egy ilyen boxot.
    Rövid történet:
    Két éve iratkoztam föl először a miskolci listára. Azóta kétszer voltam bent és ismét feliratkoztam. A központtal több alkalommal telefonáltam és tavaly nyár elején volt egy email váltás is.
    Most jutottunk el oda, hogy elég volt. Az egyik SD box szokásához híven megint eldobott egy rakás csatornát (véletlenszerű karakterek @-ekkel tűzdelve adás nélkül) így telefonáltunk. Addig cseszegettük a központot, hogy azt javasolták menjek be ismét személyesen és hivatkozzak rájuk, mivel van raktáron box!
    Be is mentem, kicsit kötekedtem, megemlítettem a többszöri feliratkozást (furcsa módon csak az utolsó feliratkozást találták meg), megmutattam a 3/4 évvel ezelőtti levél váltást, majd közöltem, hogy mivel tudok róla, hogy van HD box, én anélkül nem távozom.
    Nem is távoztam. Hirtelen lett is HD box.

    Egy szó mint száz van most egy Humax Digi+C HD box. Kiválóan működik, a kép és a menü is klasszisokkal jobb mint az SD-nél.
    Az egyetlen gondot az USB okozza. Hirtelen nem találtam itthon pendriveot, így az egyik külső lemezem-ből csíptem le pár GB-ot. Próbálkoztam FAT-al és NTFS-el is, de egyiket sem akarja érzékelni a rendszer. Gyanakszom rá, hogy nem tetszik neki a másik 3 HFS+ partíció, de ettől függetlenül csak működnie kellene (Samsung Series6-oson működik).
    Szóval ötlet?

Új hozzászólás Aktív témák