Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csupatiti

    csendes tag

    Visítófrászt kapok a digi ügyfélszolgálatától!
    Budapesten tengetem napjaimat, a XV. kerületben egy panel 10. emeletén.
    Amikor elvették a digi ismeretterjesztő csatornáit, nem volt semmi gond. Eltelt kb. bő egy hét, és a 786 MHz-en semmit nem tudok befogni egyik tévén sem. Jelerősség 100%, a jel minősége nulla. Nosza, hívom egy idő után a 1272-t, elmondom, mi a probléma. Válasz, hangoljak újra, mondom, már ezerszer megtettem. Oké, akkor küld egy szerelőt. Valóban hív is, elrebegem, mi a gondom, hozzáteszem, hogy a szomszédaim és az alattam lakóknak sem jön be ezen a frekvencián semmi. Akkor nem jön, ellenőrizteti a fejegységet, ámen. Jön az sms, a hiba javításra került. Nézem, a hiba ugyanaz, újra hangolok, a 8 adó nem jön be, 0 a jel minősége. Várok, türelmes vénség vagyok, néha ránézek, üres perceimben hangolok.
    Újabb telefon, hümmögés, küld szerelőt. S lőn, megjelenik 2 szaki, a hónuk alatt egy másik eszköz, de első körben kérnek alufóliát. Vajákolnak, betekerik, próbálkoznak, a helyzet nem javul. Kicserélik a cuccomat, az sem vezet eredményre.
    Felraktak egy 5G-s tornyot az egyik toronyházra - mondják -, és aki rálát, az szenved, az alsóbb szinteken nincs probléma. Ha más frekire rakják ezt a 8 adót, megoldódik majd, de ők ilyenről sajna nem tudnak.
    Ma írok szép, szívhez szóló levelet az ügyfélszolgálatnak, kapom a visszaigazolást, majd egy levelet:
    "Munkatársaink a lehető leghamarabb ki fogják javítani a hibát.
    Amennyiben szerelőinknek szükséges a probléma elhárításához bemenni az
    Ön otthonába, időpontegyeztetés végett keresni fogják a rendszerünkben
    rögzített telefonos elérhetőségen."
    Minek jön a szerelő, nem tud semmit csinálni???
    Hívom a 1272-t.
    Az ügyintéző hallhatóan csak a vállát vonogatja, ő nem tud semmilyen problémáról, de majd kijön a szerelő, és megoldja. nézegeti - gondolom - valamilyen ütemtervet, de nem talál olyan infót, hogy a XV. kerületben lenne frekvenciakarbantartás.
    Mai magyar valóság...

Új hozzászólás Aktív témák