Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lialiana

    csendes újonc

    válasz Flashget #62262 üzenetére

    Köszönöm szépen a részletes választ, nem is értem, hogy nem jöttem rá magamtól, hogy ha egyidőben akar felvenni és közben mást nézni, ahhoz két tuner kell, pedig evidens.. 🤗

    A DVR-nek van saját tunere, az STB-nek is, abban van a prémium kártya, és ő általában onnan rögzíti a sorikat, amíg a tévén a főműsoridős Konyhafőni és társait nézi, ezeket szereti, nyah. ;)

    Kábelezés, splitterrel megvan alapból, már csak egy új STB kell akkor, és hát igen, bemenni egy Digi pontra, az egy újabb challenge a Covid miatt neki, sajnos a fokozottan veszélyeztetettek körét erősíti, és ha telefonon ez nem intézhető, akkor valahogyan nekem kellene helyette... szerintetek meghatalmazással intézhetném? Bevinném a régi boxot és kérek helyette egy újat... vagy esetleg telefonon lebeszélné a cserét ő, mint előfizető, és én csak érte mennék majd?

    Amúgy ez a tervem, hogy fokozatosan vezetem be a digitális technika világába, pl. hbo go-val rögzítenie se kéne a sorikat, bármikor megnézhetné, ezért is vettünk neki smart tévét - csak hát ez nem megy egyik napról a másikra, de majd rajta leszek.. :)

    Jah, gondolom, a hd boxhoz nem adnak hdmi kábelt, azt még vennem kell hozzá, ugye? (a mostani sd-hez scart-os volt)

    Köszönöm még egyszer a válaszokat mindnyájatoknak. 🥰

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák