Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Termi16

    őstag

    Sziasztok!

    Van egy LG C7-es 55"-os tévém, amivel akadt egy kis probléma pár hete.

    Digi kábeles előfizetésem van tv-re és gigabites net, set top box nélkül. Szóval van a "kis" doboz amibe jön az optikai kábel és onnan megy a Huawei routerbe a net.

    A probléma az lenne, hogy pár hete hiányzik néhány közszolgálati adó, a helyük meg van ha újraprogramozom a csatornákat, de ha oda léptetnék akkor átlép rajtuk a tévé.
    Pl rögtön a sima M1 hiányzik az 1-es csatornán, de a 2-esen ott az M1 HD, úgyhogy ez nem akkora para, meg amúgy sem nézem :D

    Közben elolvastam a topik összefoglalót, de nem igazán nyugtatott meg....létezik hogy nincs megoldás? Nálam abszolút nem található a csatorna.

    Ami érdekelne, az az M4 Sport HD lenne a foci miatt, de sajnos ebből hiányzik a sima és a HD verzió is. A sima talán a 7-es a HD pedig a 8-as lenne az alap kiosztásban, de nekem a 6-os csatorna (Duna) után azonnal a 12-esre lép, szóval minden ami közte van az kiesett. Ja igen, ez a kábeles kiosztásra érvényes, analógon ott van az m4 sport (nem a hd), de elviselhetetlenül szar képe van.

    Próbáltam többször újrakeresni a csatornákat, illetve manuálisan megnézni a csatorna frekijét amit a digi ügyfélszolgálat ajánlott, de semmi. Kínosan figyeltem hogy az összes dolog be legyen jelölve hogy mindenhol keressen, teljes keresés stb, de egyszerűen sokadik próbálkozás után sincs m4 sport (se sima se HD, a digitiális csatornák között).

    Van egy régebbi sima led-es LG TV-m is amit monitornak használok a hálóban, kivittem a nappaliba, rákötöttem erre az antennát és láss csodát, csatorna keresés után ott van az összes csatorna is 1-12 között és ennyivel több csatornát is talál összességében.

    Szóval olyan, mintha a tévével lenne valami, de fogalmam sincs, hogy mi.
    Szintén a digi ügyfélszolgálat szerint a DVB tunerrel lehet baj, de ehhez már nem értek.
    Ja és persze eddig 1,5 évig tökéletesen megvolt az összes csati és az M4 Sport HD is, pár hete van ez az egész...

    Utolsó mentsvárként próbáltam szoftvert frissíteni a tévén, de már a legfrissebb volt fent, úgyhogy nem tudom.

    Bárkinek lenne még ötlete?

    :R

    Telefonszámomat megtalálod az adataimnál!

Új hozzászólás Aktív témák