Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MDanny

    senior tag

    Jó ez a HGTV, legalábbis eddig szívesen néztem a pocsék képminőség ellenére, de az, hogy elsejétől kb. 10 percenként román reklám megy, az valahogy elvette a kedvemet.

    Szintén szeptember elsejétől az OzoneTV-n is műsoron belüli reklámok sokasága, a műsorstruktúra alig emlékeztet egy (korábban) környezettudatos, "zöld" tematikájú csatornára. Hétvégén délelőtt is nagyon muszáj volt egy egyórás televíziós vásárlás. Ma már felesleges lenne számomra, hogy bekerüljön kábelre.

    Discovery fronton talán az Animal Planet lenne, ami még tud újdonságot nyújtani, a Science sem olyan, mint régen volt, ezeréves műsorokat ismételnek unalomig.

    A Travel volt a nagy kedvencem még régen, de ez már mindenről szól, csak az utazásról és látványosságok bemutatásáról nem.

    Számomra már csak a History2, a Euronews és esetleg egy magyar nyelvű Crime+Investigation lenne érdekes, de egyre kevésbé érdekel már a tévézés.

    Xiaomi 11 Lite 5G NE 8/128GB EEA (Yettel VoLTE + Vodafone VoLTE), POCO F3 8/256GB EEA (Telekom VoWiFi); DIGI 1000/300 FTTH, Telekom 250/10 ED3 + Telekom TV M, Direct One Plus HD TV

Új hozzászólás Aktív témák