Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • istnag

    addikt

    Itt mindenki a túl magas jelszintre van rákattanva, holott nagyon kevés esetben okozza az a gondot. Először mindig hívni kell a digis szerelőt, ha a csatlakozókat, vezetékelést átnéztük és azokat rendben találtuk.
    nekem is volt problémám sok ideig húztam a bejelentést, próbáltam mindenféle erősítőt, csillapítót, nem lett jobb. Kijött a szerelő Ő sem talált semmi gondot, de a problémát tapasztalta. Lement az erősítőhöz, tekerte, csavarta fel/le nem lett jobb, aztán gondolta elmegy hoz egy újat és majd máskor visszajön.
    Feljött még egyszer átnézett mindent. A TV-n továbbra sem volt tökéletes, a hang egy pillanatra megállt és a kép megcsúszott a hanggal együtt, de kb egy tized mp-re és általában délután kezdte el csinálni. A boxon nem produkálta ezt a hibát. Nem értette. Lefele menet utoljára belenézett a szekrénybe és akkor látta meg, hogy az erősítő tápkábelje 2A helyett csak 1A -s.Kicserélte és azóta minden tökéletes, ja és csak nálunk volt a gond a társasházban sehol máshol. (4. emelet)
    Szóval saját tapasztalatból mondom nem érdemes kínlódni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák