Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kam1kaze

    tag

    válasz #20221952 #50348 üzenetére

    Pár hete telefonon keresztül érdeklődtem az UPC-nél szolgáltatás lemondásával kapcsolatban. Rögtön 2.500 Ft körül lett volna az 5.090 Ft-os TV csomag. Úgyhogy jól lehet alkudni náluk, de így is a Digivel jobban járunk. Főleg, hogy az egész család Digis, így ingyen hívjuk egymást, most már Nagyit is. :D És akkor ha nézzük a telefon percdíjait, fejből nem tudom pontosan, de a Digi 6,5 és 15 Ft a 200Ft/hó, UPC-nél ez 13 és 65 Ft a legolcsóbb 590Ft/hó csomag. Netről már nem is beszélve, hogy FTTH 1000/200 Mbit/s 1780 Ft/hó okos csomagban.

    UPC-nél szolgáltatás szüneteltetése is 1.500 Ft körül van szolgáltatásonként (telefon esetében vicces, hogy az amúgy legolcsóbb 590 Ft-os csomagjuk szüneteltetéséért, háromszor annyit kell fizetni), visszakapcsolás is ekörül van. Digi-nél 480 Ft és a telefonnál 0 Ft, valamint visszakapcsolásért se kell fizetni.

    Meg jött a UPC-stől a kérdés, hogy Nagyinak szüksége van ilyen gyors netre? Mondom nem, de ott csak ez van "fillérekért". (Amúgy egyáltalán nem lenne rá szükség, csak járnak hozzá házalók, termékbemutatósok és most, hogy egy ideje nem vesz semmit, megoldották máshogy a pénzbevételt, kirabolták, az egész nyugdíját elvitték, ha ők voltak. Emiatt most kamerarendszert szeretnék kiépíteni, ezért rakattam még a szerződéshez utólag a netet, hogy távolról is néha rá tudjak nézni. Úgyhogy megyek is át majd a kamera topikba, mert ez új terület számomra.)

Új hozzászólás Aktív témák