Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyi007

    veterán

    válasz Freezee #48206 üzenetére

    Megint túlmagyarázod. Hol írtam azt hogy ott ülök és akkor veszek fel? Felvenni azért veszek fel valamit mert éppen nem vagyok otthon. Aztán lehet hogy csak percekre ugrok haza és viszem a pendriveot vagy külső vinyót a felvétellel és pl megnézem Pc-n vagy egy másik tévénél vagy akárhol és persze nem megfeledkezve arról, hogy a felvett tartalom nincs lekódolva hanem szabadon szerkeszthető és konvertálható.
    Elmúltak már azok az idők hogy én csak úgy ráérjek tévézni bármikor.

    Jut eszembe: de ha éppen itthon vagyok és beállítom a felvételt akár egy HD felvételre és közben egy másik HD adást is szeretnék nézni vagy netalántán azt is fel akarnám venni azt is lazán megteszem. A tévé is tud felvenni bárhonnan és bármit (lehet ez akár kódolt műsor is) ezt a te kis Telekomos IPTV rendszered is tudja már vagy egy HD adás nézése már megakasztja? Mondjuk most hogy belegondolok még bizonyos esetekben a két HD adás felvétele mellett is nézhetek valami mást ha a TV felvételekor ugyanazon transzpanderen talélnék valami érdekeset.

    Ha meg annyira hiányozna nekem ez az egész Telekomos hókuszpókusz akkor meg kb 2-3 nap alatt itt is lenne mivel a net és a totálisan felesleges telefonjuk mellé nálam is itt van a lakásban. Tudnék rendelni IPTV-t magamnak,de mint írtam FELESLEGES számomra.

    Többre értékelem a szabad STB választást (ha akarok magamnak egyáltalán), a nem aranyárban mért és nem csak opcionálisan adható HD csatornákat, nem akarok a házba bárhová tekintve plusz távirányítókat látni ahol a tévék vannak (kötelező szolgáltatói STB-ok amik nem mellékesen még a villanyórát is pörgetik extrán)
    Jobban szeretem a saját magam variálható csatornasorrendet (szolgáltatói boxok esetében maximum kedvencek lista ugyebár)

    Egyébként te is átugrottál pár hozzászólást ahogy látom mert nem csak Boond és én írtam válaszokat.
    Egyébként délután amikor is láttam az "új tagnak" - neve is van richkan bár minek is jegyezted volna ezt meg és tisztelnéd meg hogy nevén nevezd ugye... - már akkor biztos voltam benne hogy újra fel fogsz tűnni és lám nem is tévedtem. :))

    [ Szerkesztve ]

    Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

Új hozzászólás Aktív témák