Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Freezee

    senior tag

    válasz Mentolka #40999 üzenetére

    Szia,

    Nekem ilyen boxom van ( 650HDC ) és igen az idő szar volt. Volt olyan hogy 3 órát tévedett. Kb 2 hét volt mire sikerült úgy beállítanom hogy eltalálja azt ami az EPG-ben van. Az időzónákkal variálj csak úgy fog menni. Röhejes de ilyen szar ez van. EPG-ből felvétel rohadt bonyolult sokszor nem is sikerül neki felvenni. Arra még nem jöttem rá hogyha 1x rányomsz akkor pirossal jelöli ki, ha 2x akkor zöld lesz a műsor amit fel akarsz venni. De hogy mi a különbség senki sem tudja, még fórumokon sem találtam meg. A Box foruma halott szinte semmilyen kérdésre nem válaszolnak, pedig ott is feltettem ezeket a kérdéseket.
    Az EPG kezelése borzalmas éjfélkor ha nézed átugrik a következő napra és fogalmad sincs most mit tudnál nézni mert csak a későbbieket mutatja és nem lehet visszalépni 1 napot. Amíg nem állsz rá a csatornára addig nem frissíti az EPG-t, ergó nem tudod megnézni hogy milyen műsor jön csak ha átváltassz arra a csatornára. Így programozni nem is lehet előre pár napra, nemhogy 1 hére/hónapra.Tehát a funkcióra amire vettük használhatatlan.
    Összegezve egy kalap szar ez a megoldás, ennél a T-home IPTV boxa ezerszer korszerűbb, okosabb és jobban kezelhetőbb volt.
    Szóval ha valakinek kell egy AB cryptobox 650 HDC nagyon jó áron eladó. Garanciális, még szinte új ( nem használtuk mivel nem lehet ) azonnal szóljon viheti.....

    ui.: mivel NHL, NFL, Forma1 érint eléggé, hol vagy hogyan lehet nézni a spÍÍler tv-t???

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák