Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Flashget

    félisten

    válasz trec12 #41021 üzenetére

    A két csatorna a legkedvezőbb feltételeket úgy állapították meg, hogy azok kizárólag akkor elérhetőek, ha a terjesztők augusztus 31-ig szerződést kötnek velük, és a csatornák terjesztése után háztartásonként és havonta jelentős díjat szednek az előfizetőktől – a műsorterjesztő táraságokon keresztül. Az egy háztartásra eső havi díj maximuma akár a 740 Ft-ot is meghaladhatja.

    Sajnálatos, hogy bár a TV2 és az RTL Klub utáni díjfizetést lehetővé tevő kormányrendelet a felek szabad megállapodására bízza a szerződéses feltételeit, mégis a két csatorna ezt másként értelmezi, és csak saját ÁSZF-ük feltételei szerint hajlandóak szerződni.

    ésszerűtlen havi többletterhet ró az, hogy a két csatorna Általános Szerződési Feltételei gyakorlatilag lehetetlenné teszik olyan TV csomagok létrehozását, amelyekben nincs benne az RTL Klub és/vagy a TV2 csatorna.

    1. vagy berakja a Digi és árat emel (amiatt legalább annyian fognak szitkozódni, mint akik azért balhéznának ha nem lenne benne)

    2. nem emel árat de reptet más csatornákat pl. Eurosport amennyiben valóban lejár év végén a szerződésük a Discovery csoporttal. Persze lehet enélkül is repülnének.

    3. mivel nem rakhatja be külön tematikus csomagba HBO mintára, egyszerűen mindkét csatorna repül a Digi rendszeréből.
    Ugyanis az téves gondolat, hogy kötelező berakni őket a csatornalistába...amelyik szolgáltató nemm fogadja el a csatornák által adott ÁSZF-t, kötelesek a csatornalistából kivenni..
    nem közmédia a két kereskedelmi, de lehet egy éjszaka azzá válnak :p

    Realme GT Master Edition

Új hozzászólás Aktív témák