Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Flashget

    félisten

    válasz roomi #20320 üzenetére

    MINDENT A DIGITÁLIS ÁTÁLLÁSRÓL

    SAJÁT DIGI ÜGYFELEKNEK:

    A DIGI előfizetőket NEM ÉRINTI a digitális átállás!
    A DIGI kábeles- és műholdas televízió szolgáltatását igénybe vevő Előfizetőit ez az intézkedés nem érinti, ők továbbra is nyugodtan élvezhetik a DIGI által nyújtott televízió szolgáltatás előnyeit.

    Digitális átállás: szaporodnak az átverések

    A digitális átálláson nyerészkedni próbálók körében néhány kisebb-nagyobb kábelszolgáltató is feltűnt az utóbbi időben. Ezek a cégek azzal keresnek meg az átállás kapcsán egyébként egyáltalán nem érintett, többségében nyugdíjas, vagy kevésbé tájékozott, jellemzően analóg kábelszolgáltatással tévéző nézőket, hogy az átállás után megszűnik a tévénézési lehetőségük, kivéve, ha előfizetnek valamilyen, a meglévőnél többnyire drágábban igénybe vehető digitális szolgáltatásra. Ez a jelenség annál is inkább problémás, mivel ezeket az előfizetéseket legtöbbször több éves hűséggel kötik meg, így az átvert néző jóval nehezebben tud szabadulni attól a szolgáltatástól, amire valójában szüksége sem lett volna.

    Megkerestük Kéry Ferencet, a Magyar Kábelkommunikációs Szövetség elnökét, aki kérdésünkre megerősítette, a szövetség tud olyan esetekről, amikor egyes szolgáltatók a digitális átállásra hivatkozva félretájékoztatták, illetve félretájékoztatják a nézőket. A szakember ugyanakkor hozzátette, a szervezet külön kampányban igyekszik minden kábeltévés előfizető figyelmét felhívni arra, hogy a digitális átállás során semmilyen teendőjük nincs, az analóg lekapcsolás ugyanis kizárólag a földfelszíni sugárzású vételt érinti, az analóg kábeltévés vételi lehetőség pedig továbbra is megmarad.

    Realme GT Master Edition

Új hozzászólás Aktív témák