Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
válasz KubanitoS #89723 üzenetére
Eliteknel csak arra kell figyelni, hogy az utolso utesnel susd el a ket skillt, hogy meddig utod oket az nem fontos, en is ezzel szurtam el az elejen, hogy amikor kezdtem utni az elitet sutottem el a ket skillt es lejart mire megoltem. Figyelni kell az elit health barjat es amikor utolso utesnel vagy, elsutni a ket skillt. Dardas resze nem nehez. Ha meg gyenge es lassu meg, hiv egy dht, aki utana kitakarit idore, ha megvan a ket feladata.
Ha elsore megertettem volna az elites feladatot, elsore meglett volna Masteryre. Es amikor ketten csinaltuk (ha emlekszel meg), akkor meg lof@sz paragonon voltunk.
solo 60hoz mar kelleni fog a paragon, meg gondolom a solo 45-hoz sem art. PH-ba ker segitseget paran szivesen elviszik 50-60-70es GRekre. (En nem jatszok mar elesben, mert 1000-en akarom hagyni a paragont zaraskor, de ha nem igy lenne segitenek en is).#Edge: kerdes, hogy meddig lesz a plusz tab, de ha most kihagyja, mindig eggyel kevesebb lesz mint masoknak. Es ha nem hagynak ra "pluszban" az mindig hianyozni fog.
[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
haller26
tag
válasz KubanitoS #89723 üzenetére
Sziasztok,aki már unja a szezont és van egy kis ideje,ne adja isten ráérne holnap a reggeli órákban,megkérem szépen segítsen nekem befejezni 7 set dungit a +stashez.A vyr lett meg most,ha jól tudom 2kaszt 4-4 set dungiját kell megcsinálni,javítsatok ki,ha nem így van. Érdemes egyáltalán megcsinálni? , vagy ahogy Edge írja ráér kövi szezonban is? Már eléggé eluntam a Para hajhászást ,de ez legalább új kihívást jelent.
"Van aki nem buta,csak túl okos ahoz,hogy megértsen valamit" pityputy#2982
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest