Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • reelc

    veterán

    válasz MegalodonS #96482 üzenetére

    Szerintem is sokat fog hozni a konyhára, és sokan megveszik majd.
    Az ára? Abból kiindulva, hogy a Starcraft 2-höz 5 EUR egy Commander (bármi is legyen az), a Nova Covert Ops 7,49 EUR/db ami nyilván komolyabb dolog, mint egy Commander, én olyan 10 EURt tippelnék a Nekrora. A fele a mostani alapjáték vagy RoS árának.

    Nem hiszem, hogy csak szezonba lehetne először, mert ha jól rémlik egyetlen feltétel a RoS megléte. Na meg hogy megvedd a DLC-t. :)
    Én az őszre gondolok. Legkésőbb október vége felé, még a Blizzcon előtt legalább 1 esetleg 2 hónappal. Mert ugye a rendezvényük hatalmas reklám, és akkor már a jövő évi terveket kell reklámozni (az idei visszatekintés mellett). Akkor már tudnának áradozni milyen nagy siker a Nekro, mennyire szeretik az emberek, és be is jelenthetik a következő DLC-t. :)

    Aki nem veszi meg, annak is lesznek tovább az ingyenes patchek. De az aktív játékosok úgyis megveszik.

    (#96483) czpitti: Hiába 20 év, ha mostohagyerek, és már nem hoz pénzt. Csak viszi (szerver, support, patches emberek, stb.). Az emberek a Nekrotól várják a megváltást, mint új tartalom (ha már új kieg nincs). Ha sokan megveszik, nyilván lesz folytatása... de a legjobb az egészben, hogy nem kötelező megvenni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák