Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • reelc

    veterán

    válasz Ellia #94818 üzenetére

    Épp leírtam, hogy miért akkor jelenthették be akkor. Ez nem úgy megy, hogy júliusban eszükbe jut, decemberben már árulják. Azt sem tudjuk, hány ember dolgozik a Diablo részlegen. Abból kiindulva, mennyire "takarékos" patchek vannak egy ideje, nincsenek sokan.

    (#94819) Lézerparaszt: igen, az utóbbi években csak a kiegből volt pénz, ezért logikus lépés, hogy csináljanak valamit, amiből jön pénz. Ugyebár a Blizznek nem priorítás a Diablo, és a policyjük meg az állandó online kapcsolat miatt a modder közösség sem tehet semmit (akik sok már játékot tartalmakkal látnak el, életben tartanak. Igaz a moddolt játékok, meg nem igazán multisok. Pl. csalásveszély miatt).

    (#94820) Ellia: Korábban beszéltem munkatársakkal, hogy ide valami komolyabb kellene.
    1 új act + 1 új kari vagyis ami lényegileg a RoS volt, ma már kevés lenne. Főleg másodjára, ill. azért, mert ingyenes patchek is hoztak már komoly változásokat (pl. Kanai).
    Drasztikus változások kellenének, pl. a Paragont kukázni, a fejlődési rendszert Diablo 2, Grim Dawn stb. félére átírni (tárgy req.: player lvl, item lvl, strenght, stb.), ezek jelentős változások lennének, ilyesmin agyaltunk. Na, ezek nem lesznek. Amikor tisztességes balansz sincs, hogy legalább minden karinak lenne 1 tisztességes szetje, ami komoly lenne partyban. Ehelyett ki tudja hány éra óta Wiz,monk, barb, wd néha váltakozó felállásban. Egyszer egy pillanatnyi DH supp, vagy Crus supp, de valakik lehoznak akár +1Gr-rel nagyobbat utóbbi 2 nélkül, és már az a meta, ezek meg újra a feledés homályába burkolóznak. :)

    Szerettem a Diablo 3-at, nagyon sok időt öltem bele, de számomra valahogy megölte a Paragon rendszer, a játékos bázis szétdarabolódása Season-NS szinten, a balansz hiány, meg hogy az ember néha komolyabbakat vár a patchtől. Pl. olyan nagy dolog lenne, hogy partyban DPS legyen a DH? Évente új szet minden kasztnak? stb.

    Persze, elhiszem, hogy valakinek az a legnagyobb öröm, hogy már pl. 5 szezon óta megy majd a supp. monkjával - de van akinek már ez nem elég.

    Épp ezért váltottam másra. De a fél szemem a Diablon marad, hátha az év végi Blizzconon bejelentenek valami érdekeset. :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák