Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SQX_Barto

    addikt

    válasz Ry0K3N #89714 üzenetére

    Ne keverjetek meg :)
    Season Journey-ben a tabhoz kell 1 Set Dungeon Mastery.

    #szupermacs: a crusader jo valasztas volt, az ingyen settjevel (Invoker) a Set Dungeon is tok egyszeru, meg a solo 60 se tul nehez. A ket conquest az 50 millio goldos (csak kis Gold Find kell a gearen es talalni egy Goldos goblint T10 rift publikon) meg a solo 45 set nelkul, azok a leggyorsabbak.
    diablofanson vagy akar itt a forumba visszakeresve is talalsz leirast miket kell osszegyujteni hozza, hogy sikeruljon. En is crusaderrel csinaltam a solo 45-ot, de mar nagyon nem emlekszem miket hasznaltam.

    #proci: nekem 11 nap volt nyitastol kezdve, de volt benne egy teljes torles is es utan uj kari huzas, es azert eleg sokat jatszottam, foleg a conquestek meg mas baromsagok miatt nem volt olyan nagyon gyors a ladahely.
    Ha marad a PTR szerinti allapot az s6-os Season Journeyben, akkor s6ban nagyon gyors lesz a lada megszerzes annak, aki kitart az ingyen set mellett, mert a 2 qonquest kb pofonegyszeru (T10es rift 2 perc alatt, meg 65-os gemek)

    [ Szerkesztve ]

    If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters

Új hozzászólás Aktív témák