Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kökény

    aktív tag

    Olvasom, hogy sokan elakadnak soloban a sokunk számára lélektani 60 GR előtt kicsivel, nekik leírnám saját tapsztalásomat, mi az amitől előrébb lendültem.
    Első körben csinálj egy supp karit barbi és monk is egyszerű, sok cuccot egyszerűen lecraftolsz hozzá, ha megvan mehetsz nagyobb (GR60, de inkább GR65+) csapatban, dps karidnak való gemeket felfejleszted 64-65-re. Nem hittem volna, hogy 5-6 szint emelkedés a gemeknél ennyit számít, de igen, ennyit számít ;)
    Másik:nézd át a karidon lévő cuccokon a statokat és mindent, amit rerollolltál próbált maxra rollolni, én képes voltam pl:CHD47-ről 50%-ra, CHC-n fél%-ot is akár átpörgetni, allresi szintén stb.stb.
    Na ezzel nekivágtam a számomra eddig teljesíthetetlen 58-nak és 10 perec alatt meglett, tegnap többre sajna nem volt időm, de ez több, mint biztató, az időt elnézve 60-ak meg kell lennie.
    Harmadik nyilván a a nemancik ancivá tétele, nekem itt a lego reforgtól jobban bejön a sárga upgrade, olcsóbb is, Kadalánál mindig arra költöm el, amit ancivá akarok tenni, úgyis dob sárgát - sőt szinte csak azt a büdösse - és azokat nem töröm be, hanem upgradelgetem.
    Remélem tudtam segíteni, ha ezek egyértelműek voltak, akkor srry ;)

Új hozzászólás Aktív témák