Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    Tegnap mentunk klannal GR62-t meg 63-at. (Nem teszek ide completion screenshotot mert szerintem borzalmasan idegesito szokas..) - de a lenyeg hogy siralomhaz milyen lag volt.. Percekre allora fagy a kep, eltorzulnak a mobok, mar csak ritmusbol / emlekezetbol nyomtam el a skilleket a sup monkkal mert mar azokat se jelezte ki.. jatszhatatlan.. es az is teljesen random ('Pac kedveer prng :DDD ) hogy mikor dont ugy a szerver hogy most mar eleg mob van ahhoz hogy kb 3 percre allora laggoljon a kep. volt hogy terkepnyi tomeg is viszonylag jol ment es volt amikor 5-10 mobtol laggoltunk.

    En nem tudom ezt mikor es hogy fogjak orvosolni, de iszonyat modon elveszi az ember kedvet.. a vegen nekialltunk bountyzni splitben az meg nem laggol.. es akkor mi meg befoghatjuk mert a ~20-25.000 forintunkert 3 eve jatszunk folyamatosan es mindig van patch meg uj otlet.. ha mondjuk wowoznek en is havi 20 dolcsiert ezert a laggert mar a sztarugyved csapatom leperelte volna a Blizzard segget.. :(

    Egyebkent itt a szakik kozul erti valaki hogy miert van ez..? Mitol mas a magas GR mint egy jo husos T10 rift..? Lassabban oljuk a mobokat es ettol mar laggol vagy megis mi..?

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák