Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    addikt

    Na látom itt olyan karakterek vannak már hogy tyűha, megosztom én is a kis hunteremet :)
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/Chewbacca-2812/hero/44079081

    Jelenleg így néz ki, most lettem csak 70-es 1-2 napja szóval nem egy nagy szám. :)
    Inkább a skill build miatt mutatom, kíváncsi vagyok mit szóltok hozzá. Ezt teljesen én alakítottam ki, ahogy játszottam és nagyon élvezetes, nekem legalábbis kézre áll.

    A lényege:
    Van +50% fire dmg-em szóval ezt próbáltam kihasználni részben. Alapjáraton kisebb csoportoknál feltolom a chakramot magam köré, hogy sebezzen és a strafe-val belerongyolok a tömegbe. Közbe a chakram is öli őket így pikk-pakk ledarálom a csapatot mire kifogyok a hatredből. Ha mégsem akkor lövök 3-4-et az evasive-val és már fullon is vagyok újra és lehet pörögni megint :)

    Ha izmosabb csoport jön akkor ez mellé még lerakok 3 turretet azok az erősebb rakétákkal atom durván szedik az ellent én meg ugyanúgy chakram pajzs majd pörgés és darálok.
    Nagyon élvezetes, relaxáló ez a build számomra, hiszen még célozni sem kell csak simán mindenkit ölök magam körül ha meg 1 boss marad már csak fent vagy treasure manó azt már nagyon gyorsan leölöm mivel ilyenkor már minden rakétám a straféból csak rá összpontosul szóval koncentrált sebzésre is nagyon jó ez.

    Nem azt mondom, hogy egy komoly build, jelenleg torment I-es szinten próbáltam, ott nagyon könnyű vele játszani, ebből gondolom, hogy habár nem egy netes oldalról vett dolog, csak én találtam ki, de azért nem tűnik használhatatlannak. Magasabb fokozatokon, ahol a helyezkedés létkérdés lehet, ott valószínű már elvérezne.

Új hozzászólás Aktív témák