Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    addikt

    Halihó,

    Már régóta megvan a gém, de most kattantam rá igazán és találtam benne pár érdekes dolgot, amit nem tudok megmagyarázni, remélem ti választ tudtok adni ezekre:

    Alap helyzet a következő: Van egy 70-es DH-m 35 paragon szinttel és kreáltam egy Blitzbolter 1h ancient legendary fegyót. 3K DPS-e van baromi jó statok meg minden, sokkal erősebb mint bármilyen 2h amim eddig volt.
    Na most jön a csavar: szereztem még egy Dawn nevű szintén legend 1h puskát, ami szintén baromi jó de ennek már csak 2.5K DPS-e van. Volt már régebbről viszont egy quiverem, The ninth cirri satchel, ez is egy elég jó legendary cucc.

    Szóval van ez a 3 item, ezekből hoznám ki a legjobbat és a kérdésem a következő:
    Miért van az, hogy a játék SOKKAL nagyobb DPS-t és regent, ír ki ha nem a Dawn-t rakom off handbe, hanem a quivert??? Tehát zölddel írja, hogy ha a fegyót lecserélem a quiverre kapok + 15% sebzést és +50% regent!!!

    Ez azért meglepő mert a quiveren SEMMILYEN olyan többlet stat nincs, ami ne lenne a Dawn fegyón! Regen pl. semmi nincs rajta, se halál utáni élet, sebzéskor élet, semmilyen élet regennel kapcsolatos stat és mégis + 50% életregent ír ez mi? Sőt sebzésben sincs semmilyen többlet stat rajta, akkor miért + 15% sebzés?

    És elég sok ilyennel szoktam találkozni, de ez most a legdurvább eset. Lehet hinni a gépnek egyáltalán? Ti azt rakjátok amire jobbat ír vagy hülyeségeket mond és nem szabad elhinni? Köszi, ha valaki profibb ezt megtudná nekem válaszolni. :)

Új hozzászólás Aktív témák