Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz AtHoS #46175 üzenetére

    Ha nem veszed meg a kieget, akkor azért hasznos ha van. Lvl 60-as craft alapanyagok a normál itemes fehér anyagon kívül nem account boundosak.
    2.0-ban lényegében le van egyszerüsítve minden. Minden magic bezúzása ugyanazt a "Kék befőttet" adja. Minden rare ugyanazt a most infernos könnycseppet. Minden legendary brimstonet. A fehér/szürke itemek fehér anyagot (nem felszippantani!), de ez már account bound, mert ez használható lvl 60 feletti item craftra is. Speciális eset a tome. Ez régebben mind demonic essence lett, de lehet ezt azóta javították. Aki karaktert másol az majd kommentelje mi lett a sok tome of secrets-ből neki!

    Ha nincs kieged, akkor mindent ebből craftolhatsz. Sajna a fehéret nem tudod kiváltani, de a többit átviheted karaktermásolással, vagy megmarad mikor jön a patch. Ezeket csereberélheted is. Ugyanilyenek a rare és magic itemek és a craftolt (60-as vagy alacsonyabb szintű) legendary és set itemek is.

    Ha meglesz a kieg, akkor ugyan valamennyi anyagot hasznos lehet átvinni egy kis kezdeti craftolásra (jó kis upgradek pöröghetnek ki 1-2 alkalombó is), viszont lvl 60 felett már más anyagok vannak. Craftra és enchantra is. EZek már nem átadhatóak.

    [ Szerkesztve ]

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák