Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Andie

    őstag

    válasz simsi #19851 üzenetére

    Nem akarok belefolyni a vitába, csak megszeppenve pislogok itt a sarokban - de ez azért félelmetes és döbbenetes gyerekek :)
    Emberek képesek komoly pénzeket szerezni virtuális dolgokkal való zsonglőrködéssel? Olcsón veszek, drágán adok, kifigyelem, fondorlatosan kilesem, ráugrok, tömegesen brutál haszonnal (1000% ?) továbbadom - és közben semmi más nem történik, csak egy nem létező világban, nem létező "tárgyak" (képek??) cserélnek gazdát - és ezen sokan laptopokat vesznek - netán kocsit, házat?
    Hát hova fejlődik ez a világ? - kérdem én ezt innen, egy pénzintézet fejlesztői csapatából, ahol nem kis kvalitású emberek nem kis tudással nem kevést pénzt keresnek - de mi ezért tizen évig tanultunk, és azóta is folyamatosan képeznünk kell magunkat, hogy toppon legyünk, illetve nem kis felelősség van nap mint nap a vállunkon (többszázezer ember számlája, bankkártyája, pénze, stb).
    Lehet, hogy rossz szakmát választottam? Ha ma a világ megengedi, hogy a semmiből, pusztán szabadidővel százezreket lehet keresni legálisan - akkor asszem igen. Bár én ezt talán sosem tudnám csinálni több okból sem...

    No offense - csak elmélkedtem :)

    Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999

Új hozzászólás Aktív témák