Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • reelc

    veterán

    válasz looser #109999 üzenetére

    Rossz lenne. Ezzel a HC-t ölnéd meg.
    Kockázat mentes lenne mint az SC.
    Meghal? Kit érdekel? Majd NS-be átmegy az a pár Paragon, meg a cuccok, amik úgyis belesznek zúzva, mert jó eséllyel már jobbak vannak SC-n. :)

    (#110000) mephi666: ez akkor volt jó, amikor kb. egybeesett a szezonkezdéssel.

    (#110001) looser: Tegyük fel, hogy nem csalt. Biztosan a 4 emberes XP-s metát tolják szinte állandóan. Képzelheted milyen lélektelen lehet ipari mennyiségben tolni a GR-eket.
    Mondjuk legyen 4 perc zárással. Egy óra alatt 15 GR. Ha egy nap 6 órát tolja, mert mondjuk melózik vagy iskolás, de nincs mellette más dolga, akkor akár napi 75GR is lemehet, az utolsó órában pl. kulcsokat szereznek. Ami a szintet illeti, nyilván amikor már megéri időben léptetik egyre fentebb. Néha push is persze. Aztán mennek a sok Paragonnal és megdöntenek minden szóló LB-t. Erre persze elég durva ráfüggés kell, és beáldozni más dolgokat az életből.
    Szerintem a játék legnagyobb csapdája: elmegy rengeteg idő, hogy hátha esik kicsit jobb cucc, meg gemhúzás, meg Paragon, stb. és sok-sok óra után lehet nem is tudsz megcsinálni pl. +1-gyel magasabb GR-t, mert nem volt szerencséd hozzá. Más játékba ennyi idővel több sikerélményed lehet. Egy ponton túl elég ritkán "adagolja" a játék a sikerélményt.

    Mielőtt valaki félreértené: megértem, hogy sokan teljesítmény orientáltan játszanak, de most igen szélsőséges esetet említett. Mindenki arra költi az idejét amire tudja/kell. :)

Új hozzászólás Aktív témák