Hirdetés

Aktív témák

  • Dadan01

    senior tag

    válasz MrCsiT #49728 üzenetére

    Ha veszed a fáradtságot, és megnézed mit mire írtam akkor világos lesz a dolog hamar, de kezdem az elejéről. Valaki talált egy Skorn-t, sok dex, magas crit dam és sockettel. A következő hsz arról szólt, hogy bizony ez egy mámorítóan über tárgy, 150 milla. Itt kapcsolódtam be én, hogy márpedig mielőtt don perignont bontanánk, azért nézzünk már a rózsaszín szemüveg nélkül is a való világban, mert ez a fegyver két nagyon fontos fix stattal bír, és itt mondom neked, hogy a fix az azt jelenti, hogy minden egyes darabon rajta van, ezek pedig a kritikus sebzés növelése (aka crit dam) és a foglalat (aka socket). A socket száma fixen egy (1), a crit dam némileg változó (132-200), tehát ezek alapján nem szabad elájulni a tárgytól, inkább a dps/main stat határozza meg az értékét/használhatóságát. Bőséges választék van viszonylag kevés millióért is, persze van 100 millióért is kirakva, de nyilván ott eladási szándék nincs, csak mutogatni tették ki.

    Kérésedre válaszolva, hogy milyen tárgyon változik a socket szám, válaszom a Manticore, ugyanis ebből van egy ill két socketes verzió, a DH-k legnagyobb örömére.

    Itt szó sem volt magasról osztásról, csak elég idegesítő, mikor a tulaj nem tud rákeresni egy triviális szűrővel egy neves tárgyra, két másik ember meg tippelget anélkül hogy ránéznének az AH-ra, mint ahogy én tettem.
    Peace :D

    ui Skornt ugyan nem találtam, de első blikkre is gyenge warmongert kettőt is, ha mákja van az embernek brimstone árban elmegy, de akkor is van aki kirakja 20-50-100 milláért....

Aktív témák