Hirdetés

Aktív témák

  • F-ECT$

    titán

    3. Elementary build

    Én általában azért szeretek wizard típusú karakterekkel játszani, mert többféle erőt is használhatnak. Ha ránézek az itteni wizre, akkor azt látom, hogy erőből nincs hiány: poison, arcane, fire, frost, lightning. Ez tök jó, viszont 2 gond is van vele. Egyrészt nem lehet kihegyezni az egyikre a wizt, talán csak a frost alkalmas erre, főleg ha az 1.0.5-ben jön a CC buff. Nem tudsz olyan skill sort összerakni, ami csak az adott erőt használja, olyan meg pláne nem nagyon van, hogy ezek az egy típusú erőkből álló spellek egymást erősítenék. Másrészt a skillek nincsenek kellően megtámogatva passzív skillekkel. Míg egy frost build esetén ott a cold blooded, addig a lightning esetén semmi azt erősítő passzív nincs.

    Helyette ott van fire vonalon pl a Conflag, amit nem tudom, hogy használ-e egyáltalán valaki, mert nem téged buffol, hanem a mobot debuffolja. Mindig a barbárral példálózok, de ott ezt is meg tudták jól oldani: a frenzy szépen felépíti a dps-edet, látod is, hogy épp milyen szinten van / mikor esik le.

    Gondolkoztam, hogy mindezt megírjam-e valamelyik hivatalos blizz fórumra, de aztán győzött a lustaság, és ezektől függetlenül tetszik a játék. Viszont mindenképp kikívánkozott belőlem, még ha nem is érint sok embert.

    ui.: A wiz mellett a barbár a másik karakterem, 1.0.4 előtt már mindkettő inf farm képes volt, de játékélményben győzött a wiz. Szóval ez nem egy „a barbár op és nerfeljétek” gondolatözön volt, mert választhattam volna a barbárt is fő karinak.

    Dive ever, work never.

Aktív témák