Hirdetés

Aktív témák

  • Ren Hoek

    veterán

    válasz Gyuri27 #45460 üzenetére

    Akkor most mi értelmeztük rosszul a patch notest?

    MF cap lesz... 300 a max + NV(?), ez a lényege pont, hogy nem kell MF motyókat hordanod, ahogy haladsz felfelé, így egyre erősebb leszel. Szal MF cuccok valóban egyre kevesebbet fognak érni.

    Örülök, hogy csináltak valamit... de nekem is vannak kétségeim. Infláció szinte biztos hogy lesz, ezen kívül hatalmas buffot kaptak a karakterek (néhol 70%-ről 700% damage pl..ezmi? Durvaság...) Kapott egy szívlapátnyi nerfet inferno, és fehér mob drop emelést. A régi itemek szemetet se fognak érni szerintem. Az újak meg méregdrágák lesznek.
    Viszont mivel új játékosok már annyira nem fognak jönni mint az elején, a paragonnal meg kimaxoltad magad már... ezért hová kell a gear? Ki fogja megvenni a temérdek cuccot, ha mindenki paragonozik, és a játék egyre könnyebb lesz. A paragon csak a farmolásnak jó igazából, hogy néha kiüss egykét extrém legendary-t.... de ekkora nagy buffal ez szerintem tesco-s gearben is mehet akár...

    Szóval nem tudni mi lesz...Még sokkal többet fogunk bontani, és nagyon ritkán esik valami értékes, ami tényleg sokat ér ah-ban. Ugyanis a progress szerintem röhejesen könnyű lesz act4-ig ilyen buffokkal és nerfekkel... főleg csapatban.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák