Hirdetés

Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    sikerült áttolni wizzel inferno A2őt.

    18k dam, 36k life, 900as resek, 5k def és Belial negyedikre feküdt. relatíve még mindig budget build, kb 3-4millió aranyból állt össze.

    psn hydra + blizzard (olcsósítással), magic weapon (mana), tele (fracture), energy armour (allres) és diamond skin (crystal shell). blur + glasscannon + astral presence (crit kevés, cooldown meg annyira nem volt para).

    problémás az első két jelenet volt, lassítás a harmadik, leghúzósabb fázisra semmit nem ér (illusionistnek sinc sok értelme), szóval valamennyire damra kellett hegyezni. ezért is jött létre a fura blur + glascannon beállítás. mana kellett blizzardnak.

    első két jelenetben kb beállni a blizzard alá, aztán megvárni, amíg a hydra teszi a dolgát. lassú, de relatíve biztonságos, csak sokat kell szaladgálni. tele és crystal shell megoldás.

    harmadik fázisban amikor épp felszántotta a pályát crystal vagy tele, esetleg jó helyre állni. blizzard és hydra menet közben castolható (remek), aztán idő kérdése, és hal.

    alapvetően ez a build magára a boss harmadik fázisára van optimalizálva, mobil szörnycsapatok kínszenvedések vele, bár megoldhatók. végiggondolva Belial ellen valszeg ez a legjobb beállítás budget/nocrit buildeknek (nuke sorc más, de ahhoz kegyetlen sok crit és dam kell, hogy rendesen működjön).

    bónusz: inferno A3 nevetséges, az első unique bossnak szerintem több hpje volt, mint butchernek. eléggé vicces, hogy inferno A1ben ezzel a builddel kissé más specekkel egy helyben merek állni az esetek 90%ában és szétAoEzni orbbal a csapkodó unique csoportot, ehhez képest A3mat megnéztem, és esélytelen. fegyver kéne, 1h 1.40 speed 1000+dam 400+LoH és 150-200int... hjam, jó lenne.

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Aktív témák