Hirdetés

Aktív témák

  • Nordic

    Közösségépítő

    válasz Ren Hoek #37493 üzenetére

    A legendary cuccok tényleg nevetségesek, a set-ek néha már önmagukban jobbak, azokból több jóféle is van(pl. Tal Rasha, Immortal King's, Natalya cuccok). Az összetörhető dolgokró annyit, hogy részemről már nem nagyon érdekelnek, ha hullik pénz az minimális, cucc meg soha. A fura nekem az, hogy amíg a1-ben farmoltam minden héten találtam 1 legendaryt vagy egy set cuccot. Immáron jó ideje csak a2-ben vagyok(pár hete), de legendaryból eddig egy set-ből egy sem hullott. Mintha a2-ben nem is lenne set cuccra esély(tudom nem így van, de nekem ez jött le). Amúgy ha legendaryt találok és azonosítás után csuklóból zúzom be a kovácsnál, mert úgyis szar áron mennek ah-ba, viszont legalább van esély legendary alapanyagot kinyerni, ami azért még mindig bőven 100k felett van ah-ban.

    (#37495) D1Rect: "A loot random. Nem tudsz "átfutni" rajta, akkor "spawnol" amikor megölöd a mobot." - Eddig amit találtam legendaryt meg set cuccot, mind akkor esett, amikor "megöltem" egy hordót, vagy "kinyírtam" egy hullát ;] :DDD(na jó, a tal rasha páncélt egy a1-es béka dobta). Nekem pl. bossok még sosem dobtak egyiket sem. Úgyhogy szerintem át lehet futni rajta, legalábbis úgy értem, hogy ha nem takarítasz ki mindent kevesebb esélyed marad találni egyet.

    Amúgy nekem annyira hiányoznak az ilyen kis vicces dolgok a d2-ből, mint pl amikor a bezárt ládából kiesett egy kulcs:D(hirtelen eszembe jutott:DDD)

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák