Hirdetés

Aktív témák

  • mcsabee

    senior tag

    válasz Gorneck #35991 üzenetére

    Ezeket a cuccokat akkor néztem AH-n, ellenpéldát állítva, hogy igenis lehet 500k goldból inferno ready karaktert csinálni. Természetesen nem is Act 2-re vannak, hanem Act 1-re, Act 2-re némileg komolyabb gear kell, kicsit több odafigyeléssel és természetesen több pénz is.

    (#35994) Gyuri27: Szó sem volt arról, hogy a karinak Act 2-t vagy 3-at kellene bírnia. Egyébként nem mernék rá mérget venni, hogy Act 2-n kis odafigyeléssel csapatban ne menne el egy Wiz vagy WD azzal a gearrel ^^. Mondjuk nem is lényeg, én úgy vettem le, hogy egy Act 1 ready gearről volt szó, akkor rosszul értelmeztem a beszélgetést és csak feleslegesen beleugattam bocs :) .

    Amúgy kitérve erre az Act I-II-II témakörre. Szerintem Act II-n teljesen felesleges MF-elni, vagy bármit csinálni. Act I-et én simán bírom 200% MF-fel a nyakamban, Act II-n, ugyanazzal a karival, csak "normális gearben" (33k dmg, 800-as resistek, 5k armor, nincs crit, meg tonnányi life regen, meg egyéb szemét, amit két patch múlva nerfelhetnek - wizard) esek-kelek.

    Az én meglátásom az, hogy Act I-en érdemesebb MF-elni egy rakat MF-fel, mint Act II-t anélkül ölni. De persze minden attól függ, hogy kinek mennyire táp a karija - tegnap egy laza 20 perces butcher runnal kerestem 800k goldot Act I-en, Act II-n a fele nem jött még össze, mikor ott bohóckodtam, természetesen MF nélkül..

    (#36021) Gyuri27 válasza: Hát-hát. A ranged karik ugyanúgy egy hitek nulla resisttel. Attól, hogy nem ugranak egyből bele a harc közepébe, még ők is kapnak bőven az áldásból, ezért nulla resisttel egy nulla az a ranged kari is, akár egyedül, akár solóban.

    Stay a while and listen...

Aktív témák