Hirdetés

Aktív témák

  • priti

    addikt

    válasz Alg #32607 üzenetére

    Amúgy is bug-os az egész. Amikor ember nincs a közelben a képernyő másik feléről is felveszi, amikor magamra húzok vagy 40 tagot akkor meg úgy halok meg, hogy 3 ott van a lábamnál. Szétver az ideg.
    Én későn vettem meg a gémet, még csak egy lvl51 wizard-om van, de basszus nem tudok NM-en normálisan hentelni, mert ha magamra húzom őket jön a szaggatás. i7860 CPU húzva, 6870VGA, 8GB RAM, a ping 3 zöld és beszaggat, meg olyanokat csinál hogy nyomom a kettest és nem megy el a vari, elkezdem tunkolni és vagy a negyedikre nagy nehezen eltolja, ha meg nem futok előre akkor persze játszva vajazom, de úgy csak ilyen 15kill-ek vannak az meg semmi extra XP-t nem ad...
    Simán tudnék hentelni faxákat és szar bug-os az egész, mindig emiatt halok meg, pedig direkt kilövök mindent a háttérből, mielőtt elindítom. AH után ha nem lépek ki kb. két perc után disconnect van, de mindig.
    Rendszeresen akkor akad le amikor van rajtam vagy 8 mob körben, éppen nincs gyémántbőröm és halál előtt egy másodperccel nyomok a HP-t, ahogy elnyomom hogy igya meg piff leakad az egész aztán vagy úgy jön vissza, hogy hogy hatalmas szenvedés után életben maradok, vagy nem, de így kvázi élvezhetetlen. Nemtok farmolni :O könyörgöm NM-en?! Ez szánalom.

    Hardverlesen

Aktív témák