Hirdetés

Aktív témák

  • Ghoosty

    őstag

    válasz Argos #13150 üzenetére

    "csak érvei, saját véleménye van"

    Ha már érvekről van szó, akkor nem érzelmi alapon hoz valaki döntést. Az nem érv, hogy nem szimpatikus ("se**fej"). Az érv kb úgy hangzik, pazarolja az ételt, ez helytelen. De ehhez szükséges megadni azt az alapot is, hogy miért van kiemelt helyen az étel, amikor olcsón beszerezhető és van még lehetőség újabb földterületeket bevonni a termelésbe, ráadásul a hétköznapi életben durvább pazarlás megy. Mellette viszont egy átlagos TV műsor sokkal nagyobb költségekbe kerül, mint ez és abból a pénzből ugyanúgy lehetne élelmiszert vagy élelmiszert termelő eszközt vásárolni.

    "Az, hogy kinek mi normális és mi nem, azt megint csak egyéne válogatja, ez tény."

    "Az, hogy a társadalom ilyen degenerált, hogy sokan az ilyetén dolgokban/műsorokban/szórakozásokban lelik örömüket,"

    Ez a két mondatod szerintem szöges ellentétben áll egymással. Az egyikben azt mondod, hogy mindenki megválogathatja, mi a szórakoztató és mi nem, a másikban meg degenerált mindenki, aki nem azt szereti, amit te.

    Két olyan tevékenységet választottam, amiben érintett vagy, ahogy sokan mások és jelenleg éppen ellene kampányolnak szintén sokan. A Diablo 3-ra (alias túl sok erőszak a médiában, veszélyesek a játékok) és a dohányzásra gondoltam.(mást nem tudok rólad)

    Vicces, mert ha másként nyilatkoztál volna a vérfolyás nézést illetően, akkor pont a Rómeó és Júliát hoztam volna fel. :)

    Most már bevallom, nem is láttam egyik videót sem, csak elképzeltem, hogy mi lehetett benne és a leírásod alapján talált. (cégnél le van tiltva, de hamarosan azért megnézem)
    A vélemény formálás stílusa miatt ragadtam billentyűzetet, nem a vélemény minősége miatt.

    Ennek a válaszodnak a stílusával már semmi bajom nem volt, ha az előzőek is ilyen minőségűek lettek volna, nem írok semmit. Nem számítottam rá és örülök, hogy kellemesen csalódtam.

Aktív témák