Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz Pyttawrx #74800 üzenetére

    Fizikailag megvan az ujjlenyomatolvasó. Gyárilag is azzal jött a konfig.

    Annyit szeretnék kideríteni, hogy hardveresen rossz-e az ujjlenyomatolvasó, vagy csak a Linux nem látja. A kérdésem még mindig az, hogy a BIOS-ában a notinak melyik menüpontban kellene látnom az ujjlenyomatolvasót (és kizárjam azt az opciót, hogy esetleg ott van-e letiltva).

    movax: köszönöm, ezt olvastam, még mielőtt egyáltalán itt feltettem volna az eredeti kérdést. Függetlenül attól, hogy kezeli-e vagy nem a Linux Mint, USB-s eszközként látszania kellene az lsusb parancs kimenetében (a parancs nem csinál semmi mást, mint listázza az összes olyan USB-s eszközt, ami legalább olyan szinten felismerhető, hogy ki lehet olvasni a hardver ID-jét -> innen az, hogy funkcionálisan kezeli-e azt a hardvert az OS, még arrébb van :) ).

    Tehát nekem az az infó kellene, hogy pontosan hogyan is tudom azt megnézni, amit a linkeden a posztoló már az elején egy félmondattal elintéz: Confirmed on in BIOS, mert nem találtam ennek megfeleltethető menüpontot. (Bezzeg Thunderbolt dokkoló kezelésére van menüpont a BIOS-ban - egy olyan notiban, amelyiknek nincsen TB/USB C csatlakozója...)

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák