Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • McLaca

    őstag

    Sziasztok,

    alapvetően csendes, nem terhelve ritkán elinduló ventilátoros Latitude 5480-on i-5 7440HQ-val mennyire aggódjak, ha meghajtva (AIDA 64 stressz teszt) folyamatos a throttling és 1 percen belül 90, 2 percen belül 95 fokon van a CPU? A magok meg 99 közelébe is eljutnak. 13 hónapos, így újra kentem vagy 6× felváltva MX4-gyel, hydronauttal, de még tán az előbbivel volt a jobb (pedig elvileg az tud kevesebbet).

    Emlékeim szerint új korában egyáltalán nem volt throttling, csak azért kezdtem figyelgetni, mert a Dell support center hardverellenőrzésénél igen hamar teljes fordulaton kezdett járni a CPU, amit normál használatnál ritkán hallok (és akkor is van throttling). Esetleg a hőcső nem dolgozik megfelelően?

    Az is érdekes mondjuk, hogy 90 foknál még csak 3500-on pörög a ventilátor és csak később, több percnyi 95-97 fok után engedi 4300-ig.

    Üdv!

    [ Szerkesztve ]

    A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh

Új hozzászólás Aktív témák