Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • David3

    őstag

    Nem olyan régen volt már róla szó, de tegnap megint beleszaladtam. Szóval a történet röviden:

    Van egy Dell Inspiron 3537-es gépen, i7-es proci, AMD Radeon HD 8850M és egy integrált Intel HD 4400-ás kártyákkal, a többi majdhogynem lényegtelen.

    Itt a fórumon ajánlották, hogy ne frissítsek még véletlenül se drivert, mert kisebb galibákat tud okozni, hát okozott is. Tegnap frissítettem az AMD drivert, mert az új Wolfenstein nem akart megfelelően futni (pedig Win 7 alatt még tök jól ment, most 8.1 pedig nem). 8850M helyett R9 265x lett az eszközkezelőben a neve, de nem különösebben érdekelt, mert végre mindenféle gond nélkül indult a játék, működéssel se volt baja. Hanemhogy, itthon hagytam a gépet, nem kapcsoltam ki, és ismét előjött az "alvó módból" való fel nem ébredés hibája. Mondom szép, akkor vissza minden, új driver kuka, régi telepít. És ismét felébredt alvó módból.

    Most összegezve a dolgot: Se az Intel-es kártyát, se az AMD-s kártyát nem merem frissíteni, mert ha megteszem, akkor nem ébred fel alvó módból a gépem. Viszont(-tal nem kezdünk mondatot) így meg nem tudom játékra használni a gépemet, mert hiába futna rendesen, ha a driverek elavultsága miatt akadozva és hiányosan futnak a játékok.

    A Windows Update is jelzi pedig a driver frissítést, illetve a Dell és az AMD oldalán is fent csücsülnek a friss driverek.

    Akkormost?

Új hozzászólás Aktív témák