Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • VGYke

    addikt

    Sziasztok! Ezen 41131 kérdésemre szeretnék visszatérni, mert azóta pontosabb méréseket végeztem, amiket dokumentáltam is.
    Arra szeretnék igen / nem választ kapni, hogy normális az, hogy egy vadonatúj 2014.02. hóban vásárolt Inspiron 7537 lapos akkumulátora, a következő adatok szerint merül?

    Akksi merülés mérés lényege: 100%-ra feltöltöttem, kikapcsoltam. Ezután, a képek szerinti időpontokban töltő nélkül bekapcsoltam, PrintSceen, Ctrl-V, Ctrl-C adatok lefényképezése, jpg mentése max.1 perc, majd lapos kikapcsolása. Volt kétszer hogy a a jpg képeket egy másik gépre elküldtem, ilyenkor 3,5 percig volt bekapcsolva a gép, de adatküldés végén is készítettem akksi értékeket: 08.23 és 24. (és 3,5 perc bakapcsolás alatt is merült 1-2%-ot).

    A méreseim ecelben:

    (figyelmetekbe ajánlom a "kimerülés sebessége" adatokat, amit 0 órától számolok az aktuális időpontig, nap egységben és durván 5 nap alatt már 8,2 % / napnál tartunk.....

    Méréseim diagramon:

    Szóval ez normális egy új laptopnál, ami 6 hónap alatt alig volt használva (akksiról meg szinte csak most használom a mérésekhez...)?
    Nem képzelhető el, hogy a BIOS-ban (amihez ennél a típusnál nem értek), vagy a Win8.1-ben valami olyasmi van bekapcsolva (vagy Dell által telepítve), hogy kikapcsolt állapotban is aktív és szopikálja a telepet?

    Kérlek segítsetek.
    Ha gariztatás lenne belőle, nem szívesen égnék hozzáértés hiányában, hogy kiröhögjenek: ennek így kell lennie....

    kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni

Új hozzászólás Aktív témák