Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Krystal_s

    addikt

    válasz KDSH #32588 üzenetére

    Szia, rossz emlékeket idézett fel, ahogy megpillantottam, amiket korábban itt írtam (írnom kellett). Nekem nem volt szerencsém a géppel több dolog miatt is, de ennek ellenére a legtöbb ember szerintem elégedett vele. A hangos ventilátort nálam a Bios frissítés megoldotta, van akinél nem. A Wifi hiba az bármelyik márkánál elő jöhet, ha Intel Centrino kártya van benne. Több 1000 panasz van csak az Intel egyes fórumain,
    Intel Centrino Wireless N 2230 conectivity issue! és itt folytatódik a téma, ahol már minden Centrino-ról írnak. 1 éve ez megy, tegnap jött ki egy újabb driver ,de ma megint elnézést kért az Intel (utolsó hsz), mert az sem jó. :)

    Mindezek ellenére itt sokaknak nem volt gondja (ezt mondjuk furcsának találom, mert ua a kártya, driver).
    Nálam pár nap, hét alatt igen sok dolog előjött, az életben nem szenvedtem ennyit egy gép miatt, (még most is alig bírok ránézni, azóta sem használtam) de ezek között nagyon sok olyan hiba volt, amit egy átlag ember nem is vesz észre és nem is érdekli őket. pl wifi, hangos venti, instabil billentyűzet, gyenge kijelző, egyik 5éves Sony Vaio-m kijelzője is 1000x szebb. Mindez viszonyítás kérdése kinek, mi a jó.
    Lehet, hogy te egy újabb, vagy másik darabot fognál ki belőle és akkor nem neked kell az alapvető hülyeségekkel foglalkoznod, hogy használni tudd. Amit megtanultam, hogy Windows nélküli notebookot többet nem veszek. Szerintem amelyiken előre van telepítve, annál jobban optimalizálva vannak a driver-ek, de ez az én egyéni véleményem és tapasztalatom. Normális esetben ez nem így kéne, hogy legyen, de ma már mindenre figyelni kell. Még annyi tanácsot adnék, hogy olyan márkát válassz, amelyiknek van szervize a közeledben. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák