Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kari1

    aktív tag

    válasz gazpityu #31056 üzenetére

    Ha még tényleg nem próbáltad ki másik oprendszerrel akkor én is azt ajánlanám. Mivel lehet hogy nincs sok minden telepítve egy neked "egyszerű" program is simán be tud kavarni.
    Pl.: Régebben mikor még windows-t használtam a Logitech G35-ös (virtuális 7.1) fülesemnél vettem észre hogy youtube videók alatt 2.0-ban csak a jobb oldali füles szól és 7.1-ben pedig nagyon torz lesz a hang. Persze driver frissítés nem segített még végül kiderült, hogy az új flash player tett be a drivernek és ezért volt a hiba (amint visszaváltottam régebbi flash player-re megjavult a dolog) Hogy mi volt szarul megírva füles drivere vagy flash player, nem tudom, nem is foglalkoztam vele, de jól mutatja hogy bizonyos dolgok hogy össze tudnak néha akadni.

    Live oprendszer röviden: pl letöltöd a 64bit-es ubuntut majd kiírod egy dvd-re, ezután beboot-olsz róla mintha telepíteni szeretnéd az oprendszert az elején kapsz egy grafikus felületet ahol ki tudod majd választani hogy 1, tényleg telepíteni akarod (jelen esetben az ubuntut) vagy 2, ki akarod próbálni, válaszd azt hogy ki akarod próbálni, ekkor kapsz egy kb teljes értékű oprendszert ezzel tudsz tesztelni (progik nagy részét is tudod telepíteni (szoftver centerből) mivel ilyenkor a memóriába írja ezeket). Tehát ezzel "biztonságosan" tudsz tesztelni.

Új hozzászólás Aktív témák