Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mobilbazar01

    csendes tag

    válasz Dell XPS #25821 üzenetére

    Egész pontosan ilyen kártya van benne
    [link]
    Az érdekes az, hogyha megnézem a rendszer tulajdonságokat akkor nem jelzi, hogy lenne bármi vga kártya és a rendszer minősítés is 1.0, de itt van pár kép meg dell suport centerről és 1 kép
    [link]
    [link]
    [link].
    Szerintem itt a driverek sincsennek rendben, de a dell oldala számomra eléggé ,,sok". Nem látom egyértelműen, hogy pl. montherboard driver, intel chipset drivel, vga driver.
    Ja VGA driverre még csak utalást sem találok. A többik közül meg szedegettem le, de ott is volt több opció majd telepítésnél nem is engedte felrakni. Miért nem lehet csinálni egy expressz (egy telepít gombbal felrak mindent) kiadást az olyan hozzá nem értőknek mint nekem (+angol nyelvtudás ~ 0-1 :O )
    Amúgy agyaltam ma és eszembe jutott valami. Cimbim mesélte régen, hogy blablabla és a lényeg, hogy integrált Intel kártyája van ami a rendszer memóriáját használja amit ő pl. be tud állítani BIOS-ban, de én semmi ilyet nem láttam. Esetleg dell-nél biosban nincs rejtett opciók ami valami bill. megnyomásával jön elő? és hátha ott tudom állítani a vga memória méretet.

    Segítsetek légyszi :F :R

Új hozzászólás Aktív témák