Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Aslan

    aktív tag

    válasz huszi.gyb #18724 üzenetére

    Nekem volt n5010-esem de nem nyűgözött le... nagyon sajnáltam a dolgot, de nem ezt vártam a DELL-től. Csalódás volt.

    Kezdjük ott, hogy az i5-ös prociban benne volt az integrált Intel chipes GPU, és ugye ott volt benne a 5650-es Radeon is, de a DELL nem tette lehetővé a két grafikus vezérlő közötti váltást. Általános felhasználás mellett is folyamatosan pörgött (és nem halkan!!) a ventilátor... és elég erőteljesen fújta magából (terhelés nélkül is) a nem épp hideg levegőt. Nem ájultam el a tapipadjától sem. Elvileg multi tuch-képes a tapipad, és valóban tudja a több ujjas érintést, de borzasztóan lassan reagál. Több driver probléma is előállt... és a DELL egyszerűen nem biztosít épkézláb webcam szoftvert (nem a driverről van szó, mert azt a W7 felteszi magának magától). És szerintem az anyaghasználat is elég közepes volt az n5010-nél. Játékok alatt nagyon durván pörgött a venti.
    Másik érdekesség, hogy ha wifiről megy a net és akkuról működik a gép, akkor furcsa ciripelő hangot hallani a gép belsejéből. Ha a wifi-t kikapcsolod a hang megszűnik. (és ez sem egyedi eset... többen is írták, hogy feltűnt nekik)...
    Sajnos a képernyő minősége is közepesnek mondható. Némi állítgatással lehet rajta javítani, de valahol ez is csalódás volt.
    A gép hangosságával kapcsolatban rengeteg angol nyelvű fórum is tömve van panasszal... köztük a DELL hivatalos fórumai is.

    Teljesítményre teljesen jó a gép, ilyen téren semmi gond nincs.

    Nos van, akinek ezek a dolgok nem jelentenek problémát, de én nem nagyon tudtam megbarátkozni ezekkel, és olyanról is tudok itt a fórumon, aki a vásárlástól számított néhány napon belül vissza is vitte a gépet az üzletbe ahol vette és vissza kérte a pénzt.

    Nem akarom lehúzni a gépet, csak azt mondom, hogy számomra sajnos kissé csalódás volt... és nagyon sajnáltam is, hogy ilyen véleményt voltam kénytelen kialakítani a gépről.

    SAMSUNG GALAXY S22 Plus - azé me jóóó!

Új hozzászólás Aktív témák