Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • g4b3n

    tag

    Hali, ma DELL tulajdonos lettem, vettem egy XPS L501x i3-s alap konfigot, FreeDOS CD-vel, sajna telepíteni nem sikerült semmit, mert az illesztők telepítése után jött a kék halál(XP SP3-nál), utána WIN7 64bit-nél azt dobta, hogy nincs CD/DVD driver/grafikus kép/, ha behelyztük a lemezet klikk az ok-ra tettünk neki netről drivert, de kompatibilis volt, de mégsem sikerült, igaz mi csak SATA drivert találtunk, az nem tetszett neki, nem engedett tovább, utána jöttek a linuxok ill. partíció kezelés, ott kiderült, h van egy 100MB-os partíció, mindent töröltünk, majd DEBIAN, a telepítés szépen elindult, de amint bejött egy grafikus kép, kidobott, majd elindította az önleállítás.

    USB-ről próbáltunk telepíteni mindent, kivéve a FreeDOSt, az olyan 7-8 próbálkozásból egyszer futott egy ideig utána fagyott, mint előtte számtalanszor.

    Még azt szeretném megkérdezi, az normális új notebook esetén, hogy az adapter hálózati részének a csomagolása ki volt szakítva, ill egy db fólia sem volt a gépen, kivéve ami a kijelző alatti DELL emblémát fedi.

    Tudniillik azt gyanítjuk, h már egy előzőleg kipróbált rossz darabot kaptam!

    Mi a teendőm ilyenkor, köszönöm a segítségeket!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák