Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hydra SR

    addikt

    válasz dell1535 #11196 üzenetére

    1, Ha a hibernálás befejezése előtt lecsuktad a fedelet, és úgy van beállítva, hogy a fedél lecsukására menjen le stand-by-ba, akkor megszakította a leállítási folyamatot az oprendszer és helyette elment készenléti állapotba, ami lassan ugyan de meríti az akksit, és persze a memória tartalma sem íródott ki a HDD-re, és nem is törlődött a fizikai memóriából, feszültség alatt maradt. Sajna a Windows ilyen hülye.

    2, Ez elég sok minden lehet. Akár codec probléma is okozhatja, nem feltétlenül a hardver a hibás. Tesztelésnek javaslom, hogy nézd meg fejhallgatóval is, azzal is jelentkezik-e. Ha nem, akkor hardver hiba. Ha igen, akkor még mindig lehet szoftver és hardver is.

    3, Ezt nyomásfoltnak hívják. Valami megnyomta az LCD-t. A hullámzásból ítélve pont ott van egy megtámasztás az LCD és a hátlap között, ez nyomta meg hátulról az LCD-t (a kis perverz ;] ), de hogy mitől nyomódott bele az nem egyértelmű. Akár attól is lehet, hogy erősen rámarkoltál a notira összecsukott állapotban, vagy rárakott valaki valami nehezet és logikus módon a megtámasztásnál nyomódott be. Ezt egy normálisabb szerviz garanciális hibaként szokta tekinteni, hacsak nincs fizikai sérülésnyom a burkolaton ami egyértelművé teszi a felhasználói hibát. LCD panel csere oldja csak meg.

    A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.

Új hozzászólás Aktív témák