Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz szotyika77 #150793 üzenetére

    Haverral mellék állásban szoktunk költöztetni. Ő a sofőr. Alap, hogy ő is pakol (nyilván emiatt ő kapja a nagyobb részt).
    Az, hogy ezen a fronton árat kell emelni (pláne ha másnak is kell) igazából NEKEM nem probléma... de az, hogyha mindennek emlekedik az ára, (árufuvarozás) az ezzel járó teher (mindennek is megy fel az ára) már gond. Persze, káros az ársapka, de eltörlése sok ágazatban jelentős reálbér csökkenéssel járna, hiszen minden ami nem hatóságiáras termék, tovább drágulna, elvégre drágább az üzemanyag is. Az üza áremelés tudja legjobban megdobni az árakat. :( Valószínűleg ezzel az a cél, hogy ne egyik napról a másikra legyen durva drágulás... de a sapkát is szerintem foyamatosan lépcsőzetesen növelni kellene, nem pedig egyik pillanatról a másikra eltörölni.
    Nem a családok védelméről szól ez, hanem arról, hogy miután megválasztották ne legyen kommentálhatatlan életszínvonal esés... Amit előbb-utóbb be kell vállalni, de remélhetőleg csak lépcsőzetesen.

    Az átlag embert ez rohadtul nem érdekli, hogy mekkora az államadósság vagy ilyenek. Ők csak azt látják, hogy jól élnek vagy sem. A Kádár korszak befagyasztott árainak a levét most issza meg az ország, (ezt a régi öregek nem értik). Most ezek az intézkedések, részben ezt a "gulyás" akármit igyekeznek visszahozni, kell a populista döntés, különben nincs 2/3-ad. Az áremelkedést a fizetésem meg ígysem követi le :( sőt, szerintem nem sok olyan ember van az országban, akinek igen ... ( a mi bölcs vezérünké pont igen)

    De menjünk inkább át a politikába ezt megvitatni, mert nem tudom ez itt mennyire engedélyezett.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák