Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SRII

    őstag

    válasz goccer #75828 üzenetére

    Értelek, tehát megvan az amiért nem érdemes ide jönni! TE!
    Én szerintem állítottam valamit, a böszmeség tőled jön, mert nem fogadod el amit a másik leír, segítség céljából ír, vagy az ő szemszögét álláspontját és helyzetét leírja és mindenki levonja a konklúziót! Itt senki nem téveszt meg senkit, ebbe nem is értem miért mentél bele? erről szó nincs, te egy kötekedő kisgyerek vagy akinek ez a hobbija hogy belemászik a másik arcába, úgy hogy megpróbál jó fej lenni és védeni mindenkinek a pénztárcáját. Ugyan, ez nem a fórumba való ahogy te itt viselkedsz! Mindenki leírhatja a véleményét és azt, hogy gondolja a dolgokat! Te csak kötekedsz, köszönjük .
    Úgy látszik a fórumban senki nem írhatja le a véleményét, nem írhatja le gondolatát és nem tehet közzé tanácsot sem vagy javaslatot vagy épen a gondolat menetét (amit persze saját maga börén tapasztalat eddig)
    Gratulálok , aki be mer írni bármilyen dolgot arról mit érdemes vagy mit nem azt goccer kollega azonnal leböszmézi vigyázat.
    (bár ,ahogy elnézem volt előttem pár ilyen és azokat nem böszmézted le, érdekes miét van ez az ellenszenv irányomban, hisz azt sem tudod ki vagyok)

    [ Szerkesztve ]

    Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!

Új hozzászólás Aktív témák