Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Slystyle

    őstag

    válasz Xero #10925 üzenetére

    Akkor neked szerencséd volt velük. Nekem többségben szemét volt csak, köztük csak pár jó volt, amit el is adtam azon nyomban és nyitottam belőlük másik ládát. Szerintem nem kell részleteznem mi lett a vége. :DDD

    Még nekem is van pár kapszulám, azokat majd én is kinyitom idővel, de egyelőre inkább a két ládából próbálok minél többet elraktározni.

    StatTrak-ek nem érdekelnek, úgyis achie szerókon bele lehet pumpálni a kill-eket. Mondjuk ha olcsón jut hozzá az ember, akkor még később jó pénzért el lehet adni, ha már kifutott lesz és esetleg ugyanabból a fegyverből valami más/új megtetszik.

    A jelenlegi raktárammal én is meg vagyok elégedve és nem is fogom cserélgetni őket össze-vissza. Talán majd a P250-et egy Mehndi-re a Desi-t meg egy Cobalt Disruption-re lecserélem és ennyi volt. A többi számomra tökéletesen megfelel. :)

    Amúgy éppen ez volt a probléma nálam is, hogy próbáltam kinyitni azt a kést, de több rámegy a nyitásra, mint pl majd a kés értéke. Ezért akarom azt, hogy megveszem a számomra megfelelőt és utána pedig csak nyitogatom majd a ládákat, amiket ki tudok, mert onnantól úgysem tudnám mire költeni a wallet pénzt. Jó, persze ott vannak a játékok, de kérdem én, hogy minek, ha csak CS-zek.

    Tényleg, akinek vannak eSports Winter és Case 2 ládáik és megszabadulnának tőlük, fel tudok ajánlani egy P250 | Modern Hunter - MW-t cserébe. Persze ennek megfelelő értékben érdekelne láda (1,1-1,3€).

Új hozzászólás Aktív témák