Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- 1 mm-es kávákkal könnyű nagyot alkotni
Új hozzászólás Aktív témák
-
specialized1
csendes tag
Csináltam egy gyors tesztet, szabadban:
Adatkapcsolat kikapcsolása mellett kb. 2 perc kell neki mire a szürke oszlopok színesre váltanak, vagyis van GPS jel, így 9 műholdat lát.
Alkalmazás kilőve, kezdem elölröl:
Adatkapcsolat be, igy 10 másodpercen belül 12 műhold sárga és zöld oszlopokkal.
Kilépek alkalmazásból, adatkapcsolat kikapcs, GPS teszt elindítva szintén azonnal látja a múholdakat.Tehát nem kell hozzá 3G, viszont ha be volt kapcsolva akkor már lényegesen gyorsabban működik a GPS.
Szabadból be az épületbe megmarad a GPS kapcsolat!
-
specialized1
csendes tag
Akksiról annyit, hogy kevés telefon, sok net főleg 3G-n, néha wifi-n, 3D időjárás, adatkapcsolat folyamatosan bekapcsolva, 2 e-mail fiók szinkronizáció mellett, reggel 7-től úgy este kilencig 2! napig simán bírja.
-
maddionmax
senior tag
válasz specialized1 #202 üzenetére
Nálam délelőtt 10 óta van merülésben, most tartunk 23%nál.
Pár hívás és folyamatos netkapcsolat volt, de semmi internetezés.Azt mondták ma 5-7 feltöltés mire beáll, megvárom, ha nem lesz jó viszem vissza.
-
specialized1
csendes tag
válasz maddionmax #205 üzenetére
Próbáltad már a teljes lemerítést?
Az még érdekes, hogy 0%-nál is tudtam még hívást indítani.Szerintem szar az akku mérése a telónak, de addig nem is érdekel míg a 2 napot bírja, és persze használom is rendesen.
-
katt777
félisten
válasz specialized1 #201 üzenetére
Választ kaptam a cégtől: vigyem be szervizbe a telefont. Én biztosan kirúgnám azt, aki a forrasztást végző robotot programozta. Persze szervizbe nyilván nem tudom bevinni, max 5 km-re, a város végén MMarktba, aztán ki tudja, mikor és milyen állapotban kapom vissza. Vagy postázzam nekik saját költségen, mert erre nem terjed ki a garanciájuk.
maddionmax: Érdekes, hogy másnál nem jött elő ez az akkuprobléma. Azt írják kézikönyvben, hogy ben max. ablak közelében próbáljuk. (Szobába csak katonai műholdak látnak, egyelőre.)
Egyébként van olyan készülékvásárló, akinek nem kellett 1-2 hónapon belül szervizeltetni a cuccot?
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
specialized1
csendes tag
Azt javaslom, hogy menjetek be személyesen a Kelenföldi út 2. alatti telephelyükre.
Ott kipróbáltok minden funkciót a cuccon, és ha minden OK azt kell elhozni. -
katt777
félisten
válasz specialized1 #208 üzenetére
Nyilván nem utazom azért oda-vissza 500km-t.
Az viszont azért elég gáz, hogy próbálgatni kell egy rakás áru közül, melyik működik. Tegnap pl. edzés közben hívtak, és ahelyett, hogy nyomtam volna egy gombot, ki kellett húznom a fülest, telefont elővenni, stb.
Most az ünnepek alatt GPS és mikrofon nélkül kell lennem, azt sem fogom tudni, hol vagyok, sem elmondani bárkinek.[ Szerkesztve ]
-
-
katt777
félisten
válasz specialized1 #210 üzenetére
Vettem a telóval headsetet.
Ezzel a "válogasd ki a megfelelőt" hozzáállással az egész nekem inkább piaci vásárnak tűnik. MMarkt küldött árukeresős kérdőívet, benne, hogy ajánlanám-e a terméket bárkinek. Szerinted?
Mondjuk azt is leírtam, hogy médialejátszónak tökéletes, és ha megnézem, milyet kapni 90k-ért, nem is rossz választás kamerával, játékokkal és egyebekkel.
Android nagyrészt szar, többször dob "alkalmazás leállt" hibát, mint az eddigi összes Windowsom 3.11 óta, igaz, ezt időszakosan teszi, sejtésem szerint valami netes bepróbálkozás miatt, amikor wifin vagyok.
Ami igazán idegesítő, az az, hogy nem tudok tűzfalat használni, rootolva meg nincs gar. Szerencsére a telefonálás után a netezés a legritkább, amire igénybe veszem.[ Szerkesztve ]
-
specialized1
csendes tag
Nincs ellenséged?
Annak ellenére, hogy nekem nincs annyi nyűgöm vele, én is csak nekik ajánlanám!
Ami még furcsa számomra, hogy ha nem merítem le teljesen az akkut, csak mondjuk úgy 4-8%-ig, azt írja (kikapcsolva töltöm), hogy folyamatosan akkuról üzemel.
Ha pedig hagyom kikapcsolásig merülni, akkor a bekapcsolástól számolja az akksiról üzemelés idejét.
Szerintem ez lenne a normális, vagy mégsem? -
katt777
félisten
válasz Logan1212 #212 üzenetére
Mindenhol azt írják, hogy rootolás garvesztést okoz. Ha a cégnél azt állítják, hogy mégsem, akkor nem akarnak garos javításokat végezni. Vagy van erről hivatalos állásfoglalás? A honlapjukon nem láttam. Ráadásul, amint néztem, a rootoló progik könnyen ki is végezhetik a rendszert. Amit itt találtam belinkelve, azt inkább nem próbálnám végigcsinálni.
specialized1 Gondolom, a szoftver így nézi.
Bármi tipp, hogy a telót webkameraként használjam? Ha így csatlakoztatom a géphez, akkor sem látja (fájlátvitelhez meg tök fölösleges ez a mód), letöltöttem cam appokat, de egyik sem jó semmire.
-
katt777
félisten
Küldöm garszervizbe (MMarkt-on keresztül) a telót. Át kéne keresztelni Daciára. Azok voltak úgy anno, hogy megkaptad, elvitted a szervizbe, újra összerakták, onnantól működtek. Most törölhetek minden adatot, aztán fél napig rakhatom vissza, főleg, hogy a kártyán külön ment el minden telszámot, aztán lehet manuálisan átírogatni, mert összefésülni nem.
Ma már a műholdakat sem látja, fülest egyre többx kell bedugni, hogy legalább fejhallgatónak lássa.
Van valaki, akinek nem kellett javíttatnia?
Mennyi időn belül javítják?Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
Ne aggódjatok, kilóra visznek vissza márkás és márkátlan telefonokat, tableteket. Minőség RULEZ!
-
Domonkos
Ármester
Tisztelt Sorstársaim! Beállnék én is a sorba! ...minden tekintetben.
Történt vala, nem is olyan régen, egészen pontosan délben, hogy szóltak, hogy átvehetem a készülékem. Nosza, nem is telt sokba, szaladtam oda, hol a posta. Pénzt, kifizetem, csomagot odaadják (kifogytam a rímekből).
Komolyra fordítva a szót. Délután kettőkor már játszadoztam vele. Defy-ről váltottam, ami azelőtt bő 3 évet szolgált. Úgy gondoltam, hogy most már itt az ideje a cserének, leváltom a kettes androidot. Környezetemben volt pár concorde tulaj, ők teljesen meg voltak elégedve a készülékeikkel. Így esett a választásom a 6500-ra.
Szóval. Kettőkor el kezdek a mobilokkal babrálni, adatok és telefonkönyv kimentése stb. És mikor már egész jól alakulnak a dolgok, utolsó simításokat végzem észreveszem, hogy a hátsó hangszóró rohadtul nem szól. Na mi a manó?! Saját .mp3 - nem! youtube -haha.. nem fülessel? ohh, azzal igen. Első hangszóró, igen, az is rendben, de a hátsó meg sem mukkan. Vagyis csak próbál és közben keservesen és nagyon halkan recseg - nagyjából azt a hangot kell elképzelni, mint amikor a fülhallgatóban meg van törve egy kissé a vezeték és néhol szól, néhol nem - nos ez is hasonló, de ez egyáltalán nem. "Öjj" - mondom - "ajánlom, hogy szoftverhiba legyél!" Azzal közel másfél órás munkámat letúrtam egy factory resettel. Nem szoftveres hiba -"Anyád!" És mondják "Be szép ez a vidéki élet!" Hát nem. A posta saját költségem. Az ügyfélszolgálatos sráccal sikerült egy cseredarabban kiegyeznem - nem tudom bánjam-e... - amit küldenek majd, ha valóban hibás a készülék. -Pazar.De hogy írjak is egy kicsit a telefonról, mert alig találni róla épkézláb leírást:
Nekem a telefon (így a 2 órás használat alatt) kifejezetten tetszett. Valóban nem az az egykezes fajta, de nagyobb mancsokkal azért jól el lehet rajta boldogulni - hát ha még hozzá is szoknék. Az akkuidőről lövésem sincs, mert a mobil előbb megadta magát, mint hogy esélye lett volna is lemerülni. A töltőről szintén nem tudok sokat írni, az még a csomagolását sem vetette le magáról Amúgy jól néz ki - igen apró. Jó tulajdonsága (legalábbis én előnyben részesítem), hogy Adatkábelen keresztül tölt, amit a hálózati adapter USB aljzatába kell bedugni. Füles? Füles az van. Hogy minek? Hogy eggyel több sort írhassanak a dobozra. Hasonló minőséget 1000Ft-ból lehet kapni. Amúgy a telefon alapból a kijelzőre ragasztott fóliával érkezik, ami oly pontossággal van felrakva, hogy csak azt vettem észre, hogy rácspontszerűen kis karcolások, vagy valamik vannak rajta, amit bizonyos szögből nézve rendkívül irritálónak találok. Ezek leginkább oldalról látszódnak. És ennyi.
Defy-ről váltva igencsak "nagy" élmény. Főleg ha egyben maradt volna egy napnál tovább. Ha nem lenne hibája, akkor azt mondanám, hogy én megtaláltam a tökéletes telefont és nekem nem kell majd más. Ami kissé furcsa, mert így visszagondolva a defy-nél is ezt mondtam. Mondjuk annál egy hiba nem jött elő... Csak ugye megszerezni valami, majd utána elveszíteni mindig sokkal rosszabb dolog, mint egyáltalán nem birtokolni azt.Még pár dolog amit kihagytam:
- A fényszenzor igen csak "tompa". Külső progival nézegettem egy kicsit a mért értékeket és nem hinném, hogy 7-nél több különbözők küldött volna vissza. Bár ez nem gond, mert a fényerőt így is frankón szabályozta, csak gondot jelenthet olyan programok esetében, mint például amit én is használtam, hogy fényképezőknek nem tud majd fényt mérni, expozíciós értékeket megadni. Na belehalni nem fogok, meg ez kamerával is, de azért ez sokkal pontosabb tudott lenni a defy-n.
- IPS ide vagy oda, ha hátlapvisszapattintásnál megnyomom a telefon akkuján át a kijelzőt, akkor látszik az "ujjlenyomat". Nagyjából olyan, mint folyadékkristályos kijelzőket előröl tapizva. Nem nagy dond ugyan, csak először látva a szívbajt hozta rám.
- És még egy utolsó: Alapbeállításokkal olyan ez a telefon, mintha a nagyotlátóknak készült volna. hatalmas betűméret 4x4es grid az alkalmazásoknak. Ezeknek a cseréjét javaslom, ha már óriási a kijelző.D
Gender of electrical connectors is defined by the pins.
-
katt777
félisten
válasz Domonkos #217 üzenetére
A cserét bánhatod, mert az új készülék úgyis hibás lesz megint, csak valami más. Javítással megoldódott volna.
Füles sztem nagyon jól szól, hiába 1000Ft-os a kinézete (volt már párhoz szerencsém), ráadásul headset.
A fólia miatt ne aggódj, a jelölések pár napos használattal lekopnak. A karcolódással inkább érdemes vigyázni, arra érzékeny (de nem vészes, min kijelzőfénynél sem látod). Ha fliptokot veszel, vigyázz a zsebben, mert az ablaka durván sérti a fóliát (és viszont), én egy vékony szivacsot tettem a kettő közé. Így persze kicsit macerás előhalászni, lehet, hogy gyakorlatban érdemesebb nélkülözni a flip tokot, a használat is könnyebb. Lényegében a tok csak a letámasztásra jó, ha nincs más, a használatban amúgy inkább akadályoz (bár felvenni a telefont kinyitás nélkül is lehet).
Én nem láttam ujjlenyomatot, igaz, nem is szokásom akkun át nyomogatni a kijelzőt.
Alapból állíthatók az ikonok sokkal sűrűbbre és kisebbre is, csak a szövegeket kisebb méretben már vágja. Persze, ha nem kell címke (kikapcsolható), akár egymásra is zsúfolhatsz egy rakás mini ikont. És szó szerint akár egymásra is rakhatóak, csak aztán szétszedni nem lehet őket.
Javaslom a 4-es OTG Hub-ot, nagyon jó szolgálatot tehet.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
Amit mindig elfelejtek megkérdezni: OTG-Hub mennyire használható töltéssel együtt? Csak mert hol azt írják, hogy a teló remekül tölthető eszközhasználat közben is, másutt meg azt, hogy zárlatot okozhat.
-
katt777
félisten
válasz Logan1212 #220 üzenetére
Mennyi időn cserélik ki a lapot? V. csak küldik vissza a javított készüléket? Marktban ugyan megkaptam a szabvány 15 napos törekvési maszlagot, de már 3 hétre ígérték a javítást. Viszont hiányzik a cucc, már ilyen hamar, a jó dolgait nagyon könnyű megszokni.
-
katt777
félisten
válasz maddionmax #222 üzenetére
Rossz előjel. Max Mmarktban balhézhatok, EU-s törvények miatt meg kis eséllyel gyorsítanak az ügyintézésen.
-
katt777
félisten
válasz maddionmax #224 üzenetére
Hja, a munkaerőt (a nyugati kultúrával) nem importáljuk. Remélem a legjobbakat, és hogy nem megint a FVF lesz a következő állomás, mint már annyiszor.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz specialized1 #226 üzenetére
És akkor még vissza is kell küldenie gar javításokra.
-
katt777
félisten
-
katt777
félisten
válasz specialized1 #231 üzenetére
Hát, úgy hallottam... Mivel személyesen roppant sokba kerülne utánajárnom, egyelőre csak reménykedhetem a 15 napos törekvésben Mmarkt részéről, illetve a 3 hetes ügyintézésben, amit mondtak. Viszont a pótfóliát és a törlőkendőt még mindig nem küldték, pedig 04.26-ra ígérték.
[ Szerkesztve ]
-
specialized1
csendes tag
Ami külön vásárolható fólia, ahhoz adnak egy kb. 3X3 cm-es sárga színű mikroszálas törlőkendőt, amivel a fólia felhelyezése elött át lehet törölni a kijelzőt. Ez a CONCORD-nál 1.190.-
-
katt777
félisten
válasz specialized1 #234 üzenetére
A honlapjukon ott van! Írtam is nekik, hogy hiányos volt a csomag. MMarktból nyitott dobozban küldték a telefont (vagy valaki a csomagolási osztályon kibontotta), így én csak a termékismertetőn megadottakból tudok kiindulni. Hajdú úr válaszolt a cégtől, azt mondta, nem jár, honnan veszem, hogy járna. Ők 2 oldalt üzemeltetnek, belinkeltem nekik a saját honlapjukat. Erre a mailre azóta sem reagált. Ez nem túlzottan ügyfélbarát hozzáállás.
A 2 fóliát MMarktban írták, ill. itt is valaki, hogy megkapta, nekem csak 1 össze-vissza karcolt volt, és hiányzott róla a védőborítás. Egyébként ahogy kivettem a postai csomagolásból, lényegében szétborult az egész, hála a nyitott doboznak, tetején a telefonnal.
Egyébként van törlőkendőm monitorhoz, de mégiscsak járna. Hátha az nem ugyanaz.[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz specialized1 #236 üzenetére
A gyári fólián rajta volt a felirat, amikor le akartam húzni, leszakadt a kis fül, a feliratok csak koptak. Ha védőréteg van rajta, akkor az olyan szépen ragad, hogy nem is fog lejönni. Nem is tudom, a nyitószalag nélkül hogyan jönne.
A mellékelt fólián nem volt védőréteg, azon is csak a két kis fül, és tiszta karc volt az egész. Megírtam egyébként a cégnek is. Az a baj, hogy bizonyítani, ugye, nem tudom, ha már átvettem a csomagot, első pillantásra meg ezek nem látszottak.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
Szulita28
senior tag
Hivatalos infó: a root-olás nem jár garanciavesztéssel.
Valakinek van tippje, hol található erre vonatkozó leírás?Kis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.
-
Szulita28
senior tag
-
katt777
félisten
válasz Szulita28 #240 üzenetére
De hol van az az infó???
Ha épelméjű rootmenetet találtál, oszd meg velem, légyszí! Amiket én találtam, azok általában mindenütt a telefon tönkretételére és az én felelősségemre hivatkoznak. (Nem is rootoltam eddig.) Ha neked sikerül, azt is megköszönöm, ha leírod.[ Szerkesztve ]
-
Szulita28
senior tag
Az emilemben, amit a Concorde-tól kaptam
Nem találtam normálisat. Ill. lehet normálisak, de én nem kezdek hozzá ezek alapján...Kis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.
-
Logan1212
tag
No rég jártam erre.
A fólia amit említettél , amin a feliratok voltak, csak lekoptak, az védi a rendes fóliát. Igen alatta van még egy másik is. Ami meg a dobozban van azért van rajta két fül mert mind a két oldalán van védőfólia.
A rootolásnál azért van odaírva hogy nem vállal felelősséget, mert miért tenné. Ha te elmondod valakinek hogy az autón úgy kell kereket cserélni hogy leoldod a csavarokat leveszed a régi, felteszed az új, csavarok vissza, aztán beperel azért mert nem mondtad hogy ne vágja el a fékvezetéket, a csavarokat jó erősen húzza vissza, ellenőrizze, és ezért felborult te örülnél. Rootolásnál is vannak ilyenek : legyen feltöltve az akksi, ne húzd le közben, és mivel onnantól teljes hozzáférésed van, ha kitörölsz egy rendszerfilet tényleg bedögölhet, vagy túlhajtod a procit az is megfőhet. Na ezért van ott a saját felelősségre. Ha csak rootolsz azzal szinte kizárt hogy kinyírd 99,9% , néhány memóriahibás darabnál megakadhat arra viszont ott a gari. -
katt777
félisten
válasz Logan1212 #244 üzenetére
De a gyári fóliáról simán lejött a fül, és ennyi. Pótón meg 2 fül volt, és semmi más. Nem zárom ki, hiszen nyitva volt, hogy valaki kivette (és eladta) a mellékeltet, a füleket meg ráragasztotta a saját szétkarcolt fóliájára.
Tudsz legalább egy egyszerűen és jól működő root programot? Vagy kérdezzem a forgalmazót?
-
katt777
félisten
Amúgy hogyan lehet összefésülni az azonos adatokat címlistában? A kártyáról mindet külön olvasta be, és kicsit macerás külön beírogatni. Kimentettem Simre, amikor tel visszament garba, másik telón meg sem jelent az összes, ráadásul eltűntek a keresztnevek, azt sem tudom, ki melyik. Kész szerencse, ha vmikor visszakapom a telót, és legalább rendesen beolvassa.
Kedden jár le egyébként a 15 nap, hír semmi, de Mmarktból arra sem válaszoltak, mi a helyzet az ígért fóliával.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
Logan1212
tag
Akkor leszakadt a fül. A telefon ugy van a dobozban, hogy rajta van 1 fólia + 1 védőréteg. A védő nem karcálló, nekem is karcos volt, valahogy szedd le alatta ott lesz a jó. A mellékelten pedig mind a két oldalán van védő azért van két fül. A külsők mindig karcosak, csak ha lehúzod mind2oldalról akkor fogodo látni hogy tiszta. Az hogy kibontva volt a doboz még nem gáz mert a garifüzet alapból belül van, bontás nélkül nem tudnák kitölteni.
Törlő meg az enyémbe sem volt, pedig én náluk vettem, akkor lett kihozva a raktárból és elöttem nyitották ki.
Ha gondolod linkelj be egy nagyfelbontású képet a telefonod előlapjáról, megmutatom hol tudod felszedni a védőt. -
katt777
félisten
válasz Logan1212 #247 üzenetére
Telón tényleg!!! Hát, ez jól oda van ragasztva. Egyelőre nem szedtem le, egyelőre még jó. A tartalékról viszont tényleg lejött a két fül és se több.
Amúgy hogyan lehetne szépen felragasztani később a fóliát? Csak mert flip tokon próbáltam az ablakvédőt (úgyis össze-vissza csiszolva), de bárhogy vigyáztam és simítottam, buborékos lett. Nem szívesen áldoznék fel egy drága képernyővédő fóliát.Egyébként visszatért a teló. Múlt hétfőn vittem be Mmarktba, 13-án javították, 16-án itt volt, szóval részemről nem panaszkodhatom a javításra. Headsetet cserélték, GPS-re csak tesztet írtak. Nem tudom, mi volt ez a teszt, de most valóban működik, szóval végre teljes értékű a teló.
Mindenkinek azt kívánom, ilyen (realatíve) pick-pack szervizeljék a telóját. (Főleg, hogy 10 szervizből 9 pofátlanul visszaél a "törekvési" határidővel.)Viszont a headset gombját sem a jetAudio, sem az erre kitalált szoftver nem vezérli felül, zenehallgatás közben csak előre léptetni és némítani tudok vele, de némítás után már nem indul újra ismételt hosszú nyomásra, és akárhány kattra is csak előre lépeget.
Root:
Telóhóz MTK drivert szedtem le, ez OK. Mellé keltek egy MTK6589T_eroot_v1.3.4.exe fájlt, ha ezt futtatom, rootolja a készüléket?
Illetve egy másik, ált. rootoló progi: Root Jelly Bean (4.1.x to 4.2.x) ezt írja:
•Turn on USB Debugging on Your Device.
•Connect Your Device With Original OTG (Data) Cable.
•Don't Turn On USB Storage Mode.
•It Will Automatically Install Driver.
•Unzip "Root.zip" Anywhere You Want.
•Select Android version you want to root.
•After Installation of Drivers Run "Root.bat"
•Press Enter to Continue
•Your Device Turn Off and Automatically Turn On (Please Don't Press Any Key While This Is Going On)
•After Your Device Goes Into Loading Animation Press Any Key
•Repeat This Process 3-4 Times
•Finally it will show Gaining/Reedeming Root Access - Success
•To Check Weather Your Device is Rooted or Not Follow The Steps GIven Below. ◦Install "Root Checker.apk" On Your Device (Included)
◦Run "Root Checker"
◦If it Ask For SuperUser Permission Then Your Device is Rooted. If Not Then Repeat The Proccess Again.
•Your Device is Rooted Now.. ENJOY..!!Ismerős? Mennyire OK? Melyiket használjam? (A root checker egyébként fut, csak persze nem rootolt a teló).
[ Szerkesztve ]
-
Domonkos
Ármester
talán ez segíthet: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2337974
Én a rootolásnak csak egy értelmét látom: a sok reklám kiirtása - tudom, léteznek mindenféle "határon belüli" módszerek is rá, de mi lenne annyira elegáns, mint a host-okat módosítani? Csak ez az egy dolog miatt érdekel.Gender of electrical connectors is defined by the pins.
-
katt777
félisten
válasz Domonkos #249 üzenetére
Telóról írok, nem tudok Linket másolni. Ráadásul idióta billprognak hiába állítottam be szóközre továbblépést, mindig vmi szart illeszt be Root sok minden másra is kell, ram management, tűzfal, stb.
Na, most ratettem bilt, aut b.szik ra magyarnak lenni.
Es mitol jon be neha kek keretben egz elb.szott nagyitas, amibol nem lehe kilepni???[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest